BioHealth Joint Guard (60 kapszula)

Glülozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot és metil-szulfonil-metánt (MSM-t) tartalmazó, sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer.
SKU: BHJG-60
Availability: In stock
2990 Ft
2490 Ft
excluding shipping

Egy adag 1200 mg glükozamint, 176 mg kondroitint, és 400 mg MSM-et tartalmaz.
Összetevők az egy adagban: glükozamin szulfát (1200 mg/ 4 kapszula), kapszulahéj (zselatin), tömegnövelő szer (maltodextrin), metil-szulfonil-metán (msm; 400 mg/ 4 kapszula), kondroitin szulfát (176 mg/ 4 kapszula).
Fogyasztási javaslat: Felnőttek számára napi 4 kapszula fogyasztása javasolt, legalább 3 hónapig. A termék szedése során ügyelni kell a bőséges folyadékbevitelre! a készítmény folyamatos, megszakítás nélküli, vagy kúraszerű szedésre is alkalmas.

A glükózamin szerepet játszhat a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és gyulladást csökkentő tulajdonsággal rendelkezik. Terápiás felhasználást nyer az enyhe és középsúlyos arthrosisok gyógyításában, a csontízületi gyulladások megelőzésében és kezelésében. Porcerősítő hatását úgy fejti ki, hogy minden glükozamin molekula 3 vízmolekula megkötésével segíti a porcszövet vízzel való telítettségének kialakítását, ami azért nagyon fontos, mert a porcszövetnek nincs saját vérellátása, így csak a vízgazdag szöveten keresztül tudnak a porcsejtek a tápanyagokhoz hozzájutni.

Forgalmazó: Nutriversum

  • nutriversum (2)

1 / 5 4:00