Holistic Pharma Neurosyne (30 kapszula)

Neurosyne az idegrendszer normál működéséért és mentális teljesítményéért
SKU: NEU30
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
2950 Ft
excluding shipping

A Neurosyne ginkgo-kivonat, B-vitamin komplex és tengervízből kivont magnézium tartalmú étrend-kiegészítő, az idegrendszer normál működéséért és a maximális teljesítményért. Amennyiben ön is kimerült a mindennnapi stressz és rohanás miatt, akkor a Neurosyne önnek ajánlott.


A Neurosyne hatóanyag tartalma (1 tabletta)

 • Megnevezés Tömeg / 1 tabletta %NRV *
  Marine-Magnézium
  – ebből magnézium
  284.1 mg
  99.4 mg

  26.5
  Páfrányfenyő (Gingko biloba)
  – kivonat (standard-kivonat; 24%
  ginkgo flavon glikozidot
  és 6 % terpenolaktont tartalmaz)
  75.0 mg
  B3-vitamin 16.0 mg 100
  B5-vitamin 6.0 mg 100
  B2-vitamin 1.4 mg 100
  B6-vitamin 1.4 mg 100
  B1-vitamin 1.1 mg 100
  Folsav 200.0 mcg 100
  Biotin 50.0 mcg 100
  B12-vitamin 2.5 mcg 100

  *NRV%: napi beviteli referencia-érték %-a felnőttek esetén

 

A Neurosyne összetevői

Magnézium (Marine-Magnesium): a nem megfelelő magnézium-bevitel okozhat depressziót, fejfájást, szédülést, koncentrációzavarokat, viselkedészavarokat, étvágytalanságot. A magnézium elengedhetetlen a normál izomműködés fenntartásához. Oldja a feszültséget, nyugtató hatása révén segít a pihentető alvásban. A termékben található Marine Magnézium, az Aquamin Mg minimum 35% magnéziumot tartalmaz, melyet tovább gazdagít a tengervízben elérhető teljes ásványi anyag profil. Az ír partok menti kristálytiszta tengervízből kerül kivonásra. Biohasznosulása (azaz, hogy a bevitt magnézium milyen mértékben szívódik fel, majd hasznosul a szervezetben) igen magas, 90 %-os. Ezen egyedülálló, tengervízből kivont magnéziumforrás meghaladja más, szintetikus forrásokból származó magnézium csontegészség-megőrző és -javító paramétereit (csonterősség és csontsűrűség).

 

Ginkgo Biloba: a páfrányfenyő jó hatással van a vérkeringésre, fokozza a verőerek rugalmasságát, javítva számos szerv, például az agy vérellátását. Ezért különösen hatásos öntudatzavarok, szédülések, emlékezetzavarok, csökkenő figyelem, valamint a szellemi teljesítőképesség gyengülése esetén. Növeli a szervek oxigénellátását, ezáltal segítve azok működését. Aszpirinhez hasonló hatása gátolja a vérrögök kialakulását, amik az agyi infarktus egyik okozói lehetnek. A páfrányfenyő kivonata antioxidáns hatással is rendelkezik, védi a sejteket a káros szabad-gyököktől. 

Pantoténsav: a B5-vitamin, más néven pantoténsav az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Támogatja az idegrendszert, esetenként „stresszellenes” vitaminként is emlegetik. Központi alkotóeleme a koenzim A-nak, minden vitalitás őselemének.

 

Javasolt adagolás: Felnőtteknek naponta 1 tabletta.

Kiszerelés: 30 kapszula
 
OÉTI szám: 15799/2015
 
 • Magnézium (1)
 • ,
 • Páfrányfenyő (Gingko biloba) (1)
 • ,
 • Pantoténsav (B5 vitamin) (1)
 • ,
 • Neurosyne (1)
OÉTI szám 15799/2015
Kiszerelés 30 kapszula
Customers who bought this item also bought

1 / 5 4:00