Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Aminosav

A fehérje hihetetlenül fontos, amikor az egészségről van szó. A csontok, az izmok és a bőr szerkezetét is ez alkotja, és szövetek építésére, hormonok, enzimek és neurotranszmitterek szintetizálására is használja a szerverzet. Az aminosavak a fehérje építőkövei, ezért az étrendben elengedhetetlen az elegendő mennyiségű esszenciális aminosav megléte az optimális egészség megőrzéséhez és a fehérjehiány megelőzéséhez.

Tehát az aminosav mire jó, mi az pontosan, és hogy lehet biztos benne, hogy a megfelelő aminosav komplex keveréket kapja az egészségének megőrzése érdekében? Íme, amit tudni kell róluk.

Mi az az aminosav és mi a szerepe a testben?

A hivatalos definíció szerint minden olyan szerves vegyületet, amely karboxil (−COOH), amino (−NH2) és egy R csoportot is tartalmaz. Éppen ezért hívjuk őket amino-karbonsavaknak is. Az aminosav kifejezés az α-amino-carboxylic-acid (alfa-amino-karbonsav) rövidítése.

Mindegyik molekula egy központi szénatomot (C) tartalmaz, amelyet α-carbon-nak (alfa-szén) nevezünk, és amelyhez mind az amino, mind a karboxilcsoport kapcsolódik. Az alfa-szénatom fennmaradó két kötését általában egy hidrogén (H) atom és egy R (oldallánc) csoport elégíti ki.

az aminosavak általános képlete

Az aminosavak általános képlete

Egyszerűen fogalmazva azonban az aminosavak a fehérjék építőkövei. Összesen több, mint 150 természetes és 20(+2) fehérjeépítő aminosav létezik. Az aminosavak az izmok és szövetek nagy részét alkotják, és a fehérjetartalmú ételek - mint például a hús, a hal, a baromfi és a tojás - számos különböző típusú aminosavból állnak.

Hány féle aminosav van, és mit csinálnak ezek? Összesen 20(+2) féle fehérjeépítő aminosav van, amelyek mindegyike specifikus szerepet játszik a szervezetben. Ezek az aminosavak szinte minden biológiai folyamatban részt vesznek, segítenek a sebgyógyításban, a hormontermelésben, az immunrendszer működésében, az izomnövekedésben, az energiatermelésben és így tovább.

A szervezetnek szüksége van az összes aminosavra a működéshez, amelyből néhányat a szervezet is termel, míg másokat élelmiszerekből kell pótolni. Az élelmiszerek vagy a táplálék-kiegészítők révén a megfelelő aminosav mennyiség bevitel segíthet a fogyásban, az izomtömeg megőrzésében, a testmozgás javításában, a hangulat fokozásában vagy a pihentetőbb alvás elérésében.

Az aminosavak csoportosítása (esszenciális vs. nem esszenciális aminosavak)

A 20 aminosav, amire a szervezetnek szüksége van, két csoportra osztható: esszenciális aminosavak és nem esszenciális aminosavak.

nem-esszenciális aminosavakat a szervezet képes előállítani, ami azt jelenti, nem annyira fontos, hogy azokat az ételektől bevigyük. Összesen 11 aminosav van, amelyek a nem esszenciális csoportba soroljuk:

 • Alanin (Alanine)
 • Glutaminsav (Glutamate, Glutamic acid)
 • Aszparaginsav (Aspartate, Aspartic acid)
 • Szerin (Serine)
 • Aszpargin (Asparagine)

Az aminosavak listáján szereplő vegyületek némelyikét feltételesen esszenciálisnak tekintjük, ami azt jelenti, hogy általában nem szükségesek, de bizonyos körülmények között - mint pl. betegségek vagy stressz (szellemi és fizikai) - igen. Ezek a következők: 

 • Arginin (Arginine)
 • Cisztein (Cysteine)
 • Glutamin (Glutamine)
 • Glicin (Glycine)
 • Prolin (Proline)
 • Tirozin (Tyrosine)
 • Ornitin (Ornithine)

Az esszenciális (alapvető fontosságú) aminosavakat azonban a szervezet nem képes előállítani (vagy csak elégtelen mennyiségben), azokat élelmiszerekből kell bevinni. Összesen 9 esszenciális aminosav van, amelyek a szervezet számára fontosak, és ezek a következők:

 • Lizin (Lysine)
 • Leucin (Leucine)
 • Izoleucin (Isoleucine)
 • Triptofán (Tryptophan)
 • Fenil-alanin (Phenylalanine)
 • Treonin (Threonine)
 • Valin (Valine)
 • Hisztidin (Histidine)
 • Metonin (Methionine)

Az általános egészség megőrzéséhez elengedhetetlen az étrendbe megfelelő mennyiségű aminosavat beilleszteni. Ezen kulcsfontosságú esszenciális aminosavak bármelyikének hiánya súlyos mellékhatásokat okozhat, amelyek az egészség minden aspektusát érintik, beleértve az immunrendszert, az izomtömeget, az étvágyat és még sok mást.

aminosavak csoportosítása fizikokémiai tulajdonságaik alapján

Az aminosavak csoportosítása fizikokémiai tulajdonságaik alapján

Az aminosavak képlete és formái 

Az aminosavak L- és D-formában fordulhatnak elő, de a sejtek csak az L-formát hasznosítják.

L és D konfigurációjú alanin

Minden aminosav (a glicin kivételével) két izomer formában fordulhat elő, mivel a központi szénatom körül két különböző enantiomer (a tükörképi molekulapár alkotói) képződik. Ezeket az egyezmények szerint L- és D-formáknak nevezik, egyszerűbben szólva bal és a jobbkezes konfigurációnak.

A sejtek csak L-aminosavakat állítanak elő és a fehérjékbe építik be. Néhány D-aminosav ugyan található a baktériumok sejtfalában, de nem a bakteriális fehérjékben.

A glicin - a legegyszerűbb aminosav - nem rendelkezik enantiomerekkel, mert két hidrogénatomot tartalmaz a központi szénatomhoz kapcsolva. Enantiomer csak abban az esetben fordulhat elő, ha az összes kötés különböző.

alanine

Alanine, Ala, A

arginine

Arginine, Arg, R

asparagine

Asparagine, Asn, N

aspartic acid

Aspartic acid, Asp, D

cysteine

Cysteine, Cys, C

glutamine

Glutamine, Gln, Q

glutamic acid

Glutamic acid, Glu, E

glycine

Glycine, Gly, G

histidine

Histidine, His, H

isoleucine

Isoleucine, Ile, I

leucine

Leucine, Leu, L

lysine

Lysine, Lys, K

methionine

Methionine, Met, M  

phenylalanine

Phenylalanine, Phe, F

proline

Proline, Pro, P

serine

Serine, Ser, S

threonine

Threonine, Thr, T

tryptophan

Tryptophan, Trp, W

tyrosine

Tyrosine, Tyr, Y

valine

Valine, Val, V

Az aminosavak képlete

Az aminósavak hatásai

1. Segíti a fogyást

Az aminosavak segítik a testsúlycsökkenést a zsírégetés fokozásával és a sovány testtömeg megőrzésével. Különösen a BCAA aminosavak (elágazó láncú esszenciális aminosav) bizonyultak hatékonynak a fogyás során.

Journal of the International Society of Sports Nutrition folyóiratban megjelent tanulmány kimutatta, hogy az elágazó láncú aminosav komplex fogyasztása egy 8 hetes rezisztencia-képzés után jelentősen megnövelte a sovány testtömeget és az erőszintet, valamint nagyobb csökkenést mutatott a testzsír százalékos arányában, mint a tejsavó fehérje vagy a sportital fogyasztása. [1] Más kutatások azonban vegyes eredményeket mutatnak, ami további tanulmányok szükségességét jelzi.

2. Támogatja az izomtömeg megőrzését

Az izomszövet elsődleges építőköveiént az aminosavak feltétlenül szükségesek az izom fenntartásához és az izomnövekedéshez. Néhány tanulmány azt is kimutatta, hogy az esszenciális aminosav szedése segíthet megelőzni az izomvesztést, ami gyakori mellékhatás, amely mind az öregedést, mind a fogyást jellemzi.

Például a Clinical Nutrition folyóiratban közzétett 2010-es tanulmány azt mutatta, hogy az esszenciális aminosavakkal való kiegészítés segített az idősebb felnőttek izomfunkciójának javításában. [2] Hasonlóképpen, egy dél-karolinai tanulmány kimutatta, hogy az esszenciális aminosavak hatékonyak voltak a sovány testtömeg megőrzésében, ugyanakkor elősegítették a sportolók zsírégetését. [3]

3. Fokozza a sport-teljesítményt

Akár alkalmi vagy versenysportoló, az esszenciális aminosavak feltétlenül szükségesek, ha az edzést a következő szintre kívánja hozni. Valójában az esszenciális aminosavakat - mint a leucin, a valin és az izoleucin - gyakran használják az izmok helyreállításának elősegítésére, az izomfájdalom megelőzésére és a fáradtság elleni küzdelemre az edzés utáni étkezés részeként.

Nyolc tanulmány áttekintése azt mutatta, hogy az elágazó láncú aminosavakkal való kiegészítés csökkentette az izomfájdalmat és javította az izmok működését az intenzív edzések után. [4] Egy másik, a Leeds Metropolitan University által végzett tanulmány megállapította, hogy napi 4 gramm leucin bevitele növelte a férfiak testi erejét egy 12 hetes rezisztencia képzés során. [5]

4. Javítja a hangulatot

A triptofán egy esszenciális aminosav, amely kulcsszerepet játszik a hangulat szabályozásában és a mentális egészség megőrzésében. A szervezet szerotonin szintetizálására használja, amely egy hangulat befolyásoló neurotranszmitter. A szerotonin egyensúly felborulása hozzájárulhat olyan súlyos problémákhoz, mint a depresszió, az obszesszív-kompulzív rendellenesség, a szorongás, a traumatikus stressz-rendellenesség és az epilepszia.

British Journal of Nutrition folyóiratban közzétett 2015-ös tanulmány azt jelentette, hogy a triptofán kedvező hatással volt mind a kognitív, mind az érzelmi funkciókra, miközben növelte a boldogság érzését. [6] Eközben más kutatások azt is kimutatták, hogy a triptofán segíthet a depresszió tüneteinek kezelésében és a szorongás enyhítésében. [7][8]

5. Elősegíti a jobb alvást

Az erős hangulatjavító hatásai mellett néhány bizonyíték arra utal, hogy a triptofán segíthet az alvás minőségének javításában és az álmatlanság elkerülésében is. Ez azért van, mert segít növelni a szerotonin szintjét, amely részt vesz az alvási ciklusban.

Az Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine folyóiratban megjelent nagy áttekintés alátámasztja a triptofán alvás-segítő hatását, bár a kutatások még mindig vegyesek. És ellentétben a sok elalvást segítő gyógyszerrel, a triptofán jól tolerálható és minimális mellékhatással jár, ami nagyszerű gyógyító eszközzé teszi a jobb alvás elősegítésére. [9]

Az aminosav hiány tünetei

Mi az aminosav hiány, és mi okozza? Fehérje-hiánynak is nevezik, egy veszélyes állapot, amely akkor fordul elő, amikor nem fogyaszt elegendő aminosavat a napi szükségletek kielégítésére. A negatív tünetek hosszú listáját eredményezheti, a csökkent izomtömegtől a csontvesztésig és tovább.

Az aminosavhiány leggyakoribb tünetei lehetnek:

 • Száraz bőr
 • Töredező, vékonyodó haj
 • Hajhullás
 • Rossz körmök
 • Csökkent izomtömeg
 • Gyermekek növekedésének csökkenése
 • Megnövekedett étvágy
 • Csökkent immunfunkciók
 • Csontvesztés
 • Puffadás és duzzanat

A fehérjehiány érintheti mindazokat, akik nem visznek be elegendő aminosavat az étrendből. Az idősebbek és a krónikus betegségekben szenvedő emberek - például a rák - különösen nagy kockázatnak vannak kitéve a fehérjehiány miatt, mivel megnövekedett fehérjeszükségletük és csökkent táplálékbevitelük van. A vegán vagy vegetáriánus étrendet követőknek is gondosan kell megtervezniük a táplálkozásukat, hogy biztosítsák a fehérje szükségleteik kielégítését, a különféle növényi eredetű fehérjetartalmú ételek fogyasztásával.

Alapvető aminosav források

A legjobb módja annak, hogy mind a 9 esszenciális aminosav szükségletét kielégítse az, hogy esszenciális aminosavban gazdag ételek széles skáláját fogyasztja. A fehérje források, mint a hús, a hal, a baromfi, a tojás, a tejtermékek és a tenger csümölcsei fontos aminosav források, és tipikusan teljes fehérje forrásnak minősülnek, ami azt jelenti, hogy az összes esszenciális aminosavat tartalmazzák. A vegetáriánusok számára a lencse, quinoa, a hajdina, a manula, a diócsicseriborsó, a teljes kiőrlésű gabonák és a fermentált szója élelmiszerek, mint a tempeh vagy a natto, szintén teljes fehérje forrásnak tekinthetők.

Ne feledje, bár sok növényi eredetű fehérjeforrást „hiányos fehérjéknek” tekintünk, mert nem tartalmaznak egy vagy több esszenciális aminosavat, ezeket más élelmiszerekkel kombinálva, pótolhatjuk a hiányosságokat. Ezért, ha egy jól kiegyensúlyozott étrendet követ, könnyen be tudja vinni az összes lényeges aminosavat, amire a szervezetnek szüksége van.

Aminosav-kiegészítők és adagolásuk

Bár az aminosavak széles körben rendelkezésre állnak a különböző élelmiszer forrásokban, a kiegészítőket is választhatja, hogy gyors és koncentrált előnyöket szeretne. Számos kiegészítő áll rendelkezésre, amelyek különböznek az aminosav összetételben és ezért az egészségügyi előnyökben is.

A fehérjetartalmú porok, mint a tejsavó fehérje, a kender fehérjepor vagy a rizsfehérje számos esszenciális aminosavat kínálnak, melyekre a szervezetnek szüksége van, miközben kiadós fehérje adagot biztosít. A csontvelőből készült kollagén- vagy fehérjepor két másik egyszerű lehetőség, amelyek jó mennyiségű fehérjét és egy sor esszenciális aminosavat biztosítanak.

Választhat izolált aminosav kiegészítőket is, például triptofánt, leucint vagy lizint. Ezek mindegyike konkrét egészségügyi előnyökhöz kapcsolódik, és ezeket gyakran természetes kezelésként használják olyan problémákra, mint a hideg sebek, depresszió vagy álmatlanság.

Az amino acid (sav) bevitelének talán legegyszerűbb módja az aminosav tabletta vagy kapszula, amely jó adagolhatóságot és könnyű bevételt biztosít.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú aminosav kiegészítőt választott, ügyeljen arra, hogy a nem kívánt mellékhatások elkerülése érdekében kövesse az ajánlott napi adagot. Ha bármilyen negatív tünetet tapasztal, mérlegelje a dózis csökkentését vagy a szedés felfüggesztését és egy megbízható egészségügyi szakemberrel való konzultációt.

Az átlagos napi fehérje szükségletünk testsúly kilógrammonként 0.8 gramm.

FAO/WHO/UNO szerinti aminosav szükséglet

(mg/testsúly kg/nap)

 
4-6 hónap
2 év 10-12 év Felnőtt
Hisztidin
28 - - -
Izoleucin 70 31 30 10
Leucin 161 73 45 14
Lizin 103 64 60 12
Metionin + cisztein 58 27 27 13
Fenilalanin + tirozin 125 69 27 14
Treonin 87 37 35 7
Triptofán 17 12,5 4 3,5
Valin 93 38 33 10
Összes aminosav 742 352 261 84
Fehérje 1650 1200 1000 750

Mikor érdemes az aminósavakat fogyasztani?

Az aminosavak szedése időben nem korlátozott, mindig érdemes őket fogyasztani. Ezdés előtt és közben azért, mert serkenti a vérkeringést, növeli a kitartást és az izomerőt (azaz jobban fog menni az edzés). Nem mellesleg gátolja az izmok lebontását, hiszen az energiát nem onnan kell pótolnia a szervezetnek. Ezdés után az aminosavak szerepe talán még fontosabb, hiszen segítenek a regenerációban, az új izomszövetek építésében és a tápanyagok minnél jobb hasznosításában.

Történelem

Az aszparagin volt az első aminosav, melyet felfedeztek, amikor 1806-ban Louis Nicolas Vauquelin és Pierre Jean Robiquet a spárgából (asparagus) izolálták. A következő években a glicin, a leucin és a cisztein került felfedezésre. Az utolsó aminosavat, a treonint 1935-ben William Cumming Rose fedezte fel, aki egyébként azt is megállapította mely aminosavak elengedhetetlenek, és mennyi szükséges belőlük a szervezet működése érdekében.

1902-ben Fischer Emil és Franz Hofmeister tudósok először tételezték fel, hogy a fehérjék egyéni aminosavakból állnak, és egy amino csoport egy karboxil csoporttal kötődik, ami a mára ismert struktúrát alkotják, a fehérje peptideket.

Az aminosavak mellékhatásai

Az esszenciális aminosavak az egészség számos aspektusához szükségesek, és a hiányosságok komoly mellékhatásokat okozhatnak. A jó tápanyagokat és fehérjéket tartalmazó, jól összeállított étrend kulcsfontosságú a mellékhatások megelőzése érdekében, annak biztosításához, hogy a szervezet az igényelt aminosavakat megkapja.

Valószínű, hogy a fehérje-gazdag élelmiszerforrásokból származó nagy mennyiségű fehérje fogyasztása nem okoz negatív mellékhatásokat. Azonban lehetséges túlterhelni a szervezetet, ha túl sok fehérjét fogyaszt, különösen a fehérje-kiegészítőkből. A túl sok fehérje fogyasztásának lehetséges mellékhatásai közé tartozik a súlygyarapodás, a vesebetegségek, a székrekedés és a rossz lehelet.

Tovább olvasom

54

termék

Termékek rendezése

Amino Build Elite (120 kapszula)

A legújabb generációs AminoSYNTH formula, 7 aktív hatóanyaggal.
5990 Ft

BCAA Elite (120 kapszula)

Új generációs, mega dózisú BCAA kapszula, HMB és ásványi anyagok hozzáadásával.
5990 Ft
BioTech 100% L-Glutamine 500g
3 kiszerelés
Glutén mentes

BioTech 100% L-glutamine (500g)

100% tiszta gluténmentes glutamin por.
6490 Ft

BioTech Beef Amino (120 tabletta)

Laktózmentes aminosav formula, marhafehérje izolátumból.
3990 Ft
biotech glutamine zero 300g
4 íz, 3 kiszerelés

Biotech Glutamine Zero (300g)

Cukormentes, ízesített glutamin por, adagonként 11 gramm L-glutaminnal.
4290 Ft

CellBuild Elite (60 kapszula)

Sejt újraképződést segítő formula, ásványi anyagokkal
5990 Ft

Nutrend BCAA 4:1:1 (100 kapszula)

A Nutrend BCAA tabletta 3 alapvető aminosavval, a gyors izomépítés érdekében.
5990 Ft

Nutrend BCAA Compressed Caps (120 kapszula)

A Nutrend BCAA tabletta 3 alapvető aminosavval, a gyors izomépítés érdekében, 2:1:1 arányb...
5990 Ft

Nutrend BCAA Energy Drink (330 ml)

Nutrend citrusos-acai bogyós ízesítésá BCAA itala.
590 Ft

Nutrend BCAA Mega Strong Powder (300 g)

A Nutrend BCAA por 4 alapvető aminosavval, a gyors izomépítés érdekében.
5990 Ft

Nutrend Glutamin Compressed Caps (120 kapszula)

A Nutrend Glutamin Compressed Caps egy l-glutamint tartalmazó, izom regenerálódás segítő k...
4491 Ft
3590 Ft

Nutrend Glutamin por (300 g)

A Nutrend Glutamin por l-glutamint tartalmazó, izom regenerálódás segítő por.
5190 Ft

Nutriversum - BCAA 2:1:1 (500g)

Adagonként 6g 2:1:1 arányú BCAA tartalmú, ízesítetlen aminosav formula.
6490 Ft
5990 Ft
Olimp AAKG Extreme 1250
2 kiszerelés

Olimp AAKG Extreme 1250 (120 kapszula)

A legjobb minőségű, könnyen felszívódó AAKG (arginin-alfa-ketoglutarát), az eddigi legnagy...
5900 Ft
Olimp Amino EAAnabol XPlode
2 íz

Olimp Amino EAAnabol XPlode (520 g)

Tökéletes összetételű termék, kizárólag 100% gyógyszertári tisztaságú főként esszenciális ...
8900 Ft

Olimp Anabolic Amino 9000 (300 tabletta)

Kiváló minőségű, gyorsan felszívódó enzimatikus laktamint készítmény, ahol a fő fehérjefor...
11000 Ft

Olimp ArgiPower 1500 (120 kapszula)

1500 mg 100% minőségű tiszta L-arginin HCL!
5900 Ft
Olimp BCAA
2 kiszerelés

Olimp BCAA 1100 (120 kapszula)

Magas dózisú BCAA kapszula a megfelelő regenerációért!
4900 Ft

Olimp BCAA 4:1:1 XPlode (200/500 g)

Kitűnő oldódású és gyors felszívódású 4:1:1 arányú BCAA
3990 Ft
Olimp BCAA XPlode 500g
3 kiszerelés, 6 íz

Olimp BCAA XPlode (280/500/1000 g)

Kitűnő oldódású és gyors felszívódású, amely a 100% gyógyszerészeti tisztaságú mikronizált...
4490 Ft

Olimp BCAA Xplode Dragon Ball Edition (500 g)

Olimp erdei gyümölcsös BCAA por, Dragon Ball edition.
8990 Ft

Olimp Beta-Alanine Carno Rush (80 tabletta)

Megadózisú Beta-Alanine aminosav
2590 Ft

Olimp Beta-Alanine XPlode (420 g)

Beta-Alanine Xplode – a robbanásszerű teljesítmény!
6590 Ft
Olimp Glutamin 1400
2 kiszerelés

Olimp Glutamin 1400 (120 kapszula)

1400 mg gyógyszeripari, mikronizált L-glutamin 1 kapszulában!
4500 Ft

Olimp Gold Salmon Amino 12000 (300 tabletta)

A legújabb lazac fehérje alapú aminosavak készítmény diétához, mely nagy mennyiségben tart...
11990 Ft

Olimp Reanimator Pro (1425 g)

Ultra hatékony edzés utáni regeneráló komplex kimondottan a testépítők izomtömegére optima...
10490 Ft

BioTech Beta Alanine (90 kapszula / 300 g)

Beta-alanin aminosav az izmok savasodása ellen
3990 Ft

BioTech 100% BCAA (400 g)

Adagonként 5g, 100% BCAA tartalmú étrend-kiegészítő
6490 Ft

Biotech BCAA 3D (90/180 kapszula)

2:1:1 arányú BCAA készítmény, adagonként 1800 mg aminosavval.
2890 Ft

Biotech BCAA 6000 (100 kapszula)

2:1:1 arányú BCAA készítmény, adagonként ultramagas, 6000 mg aminosavval.
3790 Ft

Biotech BCAA 8:1:1 (300 g)

Ízesítettlen, 8:1:1 arányú 100% tisztaságú BCAA por
4990 Ft

BioTech BCAA Shot (60 ml)

BCAA ital, arginin és B-vitamin hozzáadásásval lime ízesítéssel
310 Ft

BioTech BCAA Zero (360 g)

Cukormentes, ízesített 2:1:1 arányú BCAA por, hozzáadott B6 vitaminnal és glutaminnal.
5490 Ft

Biotech BCAA Zero 8:1:1 (250 g)

Cukor és zsírmentes, 8:1:1 arányú BCAA aminosvak keverék.
4290 Ft

Biotech BCAA+B6 (200 tabletta)

2:1:1 BCAA és B6 vitamin tartalmú kapszula két kiszerelésben.
5890 Ft

BioTech Citrulline Malate (90 kapszula / 300 g)

Az l-arginin előanyaga, ami fokozza a vér nitrogén oxid termelését.
5990 Ft

BioTech EAA Zero (350 g)

Ízesített esszenciális aminosav komplex
4990 Ft

Biotech Glutanator (180 kapszula)

Magas glutaminpeptid tartalmú tabletta, 6 különböző glutaminfajtával.
4190 Ft

BioTech L-Arginine (90 kapszula / 300 g)

100% l-arginin por vagy kapszula, jó ár-érték aránnyal.
3490 Ft

BioTech L-Tyrosine (100 tabletta)

L-tyrosine és jód tartalmú étrend-kiegészítő az idegrendszer és a pajzsmirigy normál működ...
3890 Ft
biotech mega amino 3200
3 kiszerelés

BioTech Mega Amino 3200 (100 tabletta)

Aminosav komplex, adagonként 6880 mg aminosavval.
1790 Ft

Biotech Men's Arginmax (90 tabletta)

A Biotech Arginmax egy ginzeng, vitamin és arginin tartalmú étrend-kiegészítő
3490 Ft

Nutrend Tyrosine (120 kapszula)

A Nutrend Tyrosine egy koncentráció segítő, fáradtság csökkentő étrend-kiegészítő.
4990 Ft
Nutriversum BCAA Flow
9 ízben

Nutriversum - BCAA Flow (360 g)

Adagonként 5 mg BCAA 2:1:1 tartalmú aminosav formula, 9 nagyszerű ízben.
4690 Ft

Nutriversum - BCAA Grand Caps (100 kapszula)

Adagonként 4400 mg 2:1:1 arányú BCAA tartalmú kapszula.
2990 Ft

Nutriversum - BCAA+Gluta (360 g)

BCAA 2:1:1 és glutamin tartalmú aminosav komplex
5190 Ft

Nutriversum - Dream (300 g)

Aminosav komplex GABA és L-triptofán hozzáadásával a nyugodt alvásért
4990 Ft

Zein Pharma L-Arginin (90 kapszula)

L-arginin kapszula, adagonként 3000mg hatóanyaggal
5890 Ft

Nutriversum - BCAA + B6 (200 tabletta)

Amino és B6 vitamin étrend-kiegészítő tabletta sportolók részére.
4990 Ft

Nutriversum - L-Arginin (500g)

Szervezetünkben fellelhető fontos aminosav, sporttevékenységhez és izomnövekedéshez.
6990 Ft

Nutriversum - L-Glutamin (500g)

Glutamin a tökéletes regenerálódás és az izomsejtek építése érdekében.
4290 Ft

Olimp Pump Xplode (300 g)

AAKG, L-citrullin és béta-alanin pontos dózisainak kombinációja - mely a teljesítmény és a...
5900 Ft

Biotech CreaTrans (1000 g)

3 féle kreatint, 5 aminosavat és vitaminokat tartalmazó teljesítményfokozó
5990 Ft

GH Hormone Regulator (120 kapszula)

A növekedési hormon természetes termelődését stimuláló készítmény.
3990 Ft

0 / 5
4:00