Antik teásdoboz (6 rekeszes)

Filteres teák tárolására alkalmas, üvegablakos teásdoboz.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
3590 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A 6 rekeszes, antik teásdoboz a konyha elengedhetetlen kelléke lehet minde tea rajongó számára. Antik, mégis egyszerű és letisztult stílusával mindenki számára ideális választás lehet. A fa teatartó doboz teteje fehérre van festve, üveg betekintő ablakkal a közepén. Az üveg postai levelezési motívumokkal van díszítve, így a doboz tulajdonképpen egy dísze is lehet a konyhának. A teatartó segít a filterek rendezett és átlátható tárolásában, nem lessz többé káosz a filterek között!

A teadoboz méretei

A teás doboz méreteit tekintve pont megfelelő nagyságú, 23x16x7 cm, belül 6 rekeszre van osztva a teafilterek tárolására. Kapacitása körülbelül 10 filter rekeszenként.

A teásdoboz tisztítása

Enyhén vizes, puha törlőkendővel törölje át a dobozt, de ne használjon tisztítószereket.

Fém vs. fa teásdoboz

A fém teásdobozok főleg a gyártók ajándéka szokott lenni a prémium minőségű teákhoz, azonban gyakran külön is vásárolhatunk fém dobozokat. A fém sokféle formában megmunkálható és sokféle stílusú doboz kialakítható, de a fa még mindig nagyobb értékkel bír az ilyen fajta kiegészítők piacán. A fa természetesebb és masszívabb, mint a fém, ráadásul házilag jobban dekorálható.

 

Kapacitás: 60 teafilter

Rekeszek száma: 6

Szín: fehér / bükk

Anyaga: fa

Méret: 23x16x7 cm

Stílus: antik stílusú teadoboz

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!