Baba - Acai bogyó (50g)

A népszerű acai bogyó szárított formában. Rendkívül erős antioxidáns.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
1990 Ft
1490 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Az acai bogyó az Amazonas esőerdejeiben terem, egy lila színű termésű fa. Az esőerdőkben élő törzsek több száz éve fogyasztják, mivel nagyon ízletes és rendkivül magas az antioxidáns tartalma. Az acai bogyóban tízszer annyi az antioxidáns, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint az áfonyában.

Az acai bogyó ORAC értéke magasabb, mint bármely más ehető gyümölcsé. Az ORAC az Oxygen Radical Absorbance Capacity rövidítése, azt méri, hogy egy tápanyag mennyi szabad gyököt tud semlegesíteni.

Az alábbi táblázat mutatja az acai bogyó ORAC értékét. Látszik, hogy sokszorosa, mint más gyümölcsé. A mangóval összevetve például hatvanszoros a különbség.

acai orac értéke

Magas antioxidáns tartalma miatt az acai bogyó jót tesz a keringésnek, rákellenes hatása van (természetesen önmagában kevés, a hagyományos orvoslást nem helyettesíti!). A acai bogyó antocianinja csökkenti a vérben található rossz koleszterin (LDL) színtjét, aminek a szintje negatívan korrelál a stroke-kal és a szívrohammal.

Egyes kutatások az acai bogyó fogyástámogató szerepét is kiemelték. Rendszeres sport és diéta mellett az acai bogyó képes a fogyás mértékét növelni.

Összetétel: 100% acai bogyó

Származási ország: Brazília

EU-ban forgalomba került: Lengyelország

Összetevők:

  • Acai bogyó (Acai berry) [2]
ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!