Bathmate Hercules péniszpumpa

Zuhany alatt használható hidro péniszpumpa, mely megnövelheti a pénisz hosszát és kerületét.
28989 Ft
24990 Ft
excluding shipping

A vizes péniszpumpa, a Bathmate több hetes használatával megnövelhető a pénisz hossza és körfogata. A felhasználók eltérő véleményei alapján 1-5 cm növekedésről számoltak be, legalább féléves használat után.

 

A Bathmate péniszpumpa használata:

Várja meg míg a péniszpumpa megtelik vízzel és utánna használja, akár a kádban.

Alkalmanként legalább 15 percig használja, de ne erőltesse túl, csak szép fokozatosan kezdje el használni a vákuum erejét.

A Bathmate péniszpumpa hossza 30 cm, míg a belső átmérője 5,5 cm.

A Bathmate péniszpumpa tulajdonképpen egy vízalapú pénisznövelő eszköz, ami a vákuum hatásával fejti ki az erejét. Hasonlóan, ahogy az edzőteremben az izmok is edzhetőek, úgy a pénisz mérete sem végleges. A Bathmate pumpával edzhető és a mérete megnövelhető.

 

A péniszpumpa hatásának tudományos háttere:

A hímvesszőben több különböző üreg található, két nagyobb felül, (Corpora Cavernosa) mely a „barlangos szövet” és egy kisebb alul, (Corpus Spongisum). Erekció esetén, az agyban felszabadul egy hormon, mely vért a péniszbe irányítja, hogy feltöltse a barlangos szövetet. A    beáramló vér a Corpora Cavernosa-t teljesen kitölti, mely megkeményedik és behatolásra alkalmassá teszi a péniszt. Ezeknek a barlangos szöveteknek a vérrel való feltöltödése váltja ki az erekciót. Az Corpora Cavernosa a Bathmate-tel nagyobbá és erősebbé fejleszthető, mivel az vákuum hatásával tágítja és nyújtja a szöveteket. Minél többet tágítja a Bathmate -tel, ezeket a szöveteket annál nagyobb duzzadásra lesz képes a hímvessző, azáltal, hogy több vér áramolhat be a péniszbe.

 

A Bathmate péniszpumpa anyaga:

Anyaga rendkívül tartós Polycarbonat, a mandzsetta rugalmas gumiból készült.

 

Milyen hatásai lehetnek a Bathmate péniszpumpának?

  • Rendszeres használatával a pénisz kerülete és hossza megnövekedhet.
  • Megoldást kínálhat merevedési zavarok esetén.
  • Edzi a pénisz szövetét és alkalmas lehet erekció előállítására.
  • Használatával elkerülhetőek a kockázatos sebészeti beavatkozások és gyógyszeres kezelések.

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

1 / 5
4:00