Bathmate Hydromax X30

Zuhany alatt használható, továbbfejlesztett vizes péniszpumpa
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 3-5 munkanap
*
31590 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A Hydromax X30 a vizes péniszpumpák új generációja. Az új péniszpumpa technológiának köszönhetően a penis egészségi állapotának javítása és karbantartása soha nem volt ilyen egyszerű.

A Bathmate Hydromax X30 erősebb, mint az előző pumpák, 30%-kal nagyobb szívónyomást és erőt generálnak. Ez a további szívóteljesítmény az újratervezett pumpa rendszernek köszönhető, amivel további javulás érhető el a pénisz méretének növekedésében.

A Hydromax sorozat újdonságai

 • Új pumpa rendszer: a Hydromax X30 új rendszere teljesen új, puha tömítéssel és teljesen új támasztó gyűrűvel érkezik, amely biztosítja a felhasználó számára, hogy csökkentett nyomás mellett, kényelmesebben használhassa a pumpát a pénisz és az érzékeny részek kissebb irritációjával
 • Továbbá az új és forgatható pumpa rész lehetővé teszi a teljes 360 fokos forgatást, így a felhasználó vizuálisan is figyelemmel kísérheti a pénisz növekedését. A forgatással a teljes dőlésszög módosítható a maximális hatékonyság biztosítása érdekében legyen szó fürdőkád vagy zuhanyozás közbeni használatról. És végül, a pumpa rész könnyen eltávolítható a gyors tisztítás érdekében
 • Az új szelep lehetővé teszt a felhasználó számára, hogy zuhany alatt is egy kézzel töltse meg a péniszpumpát vízzel. Ez a fejlesztés sokkal könnyebbé teszi a pozícionálást és a Hydromax X30 használatát.
 • Új metrikus és birodalmi méret skála: javult a mérési skála az egyértelműbb méret leolvasáshoz. A mérési skála egy másik célt is szolgál, hiszen annak textúrája lehetővé teszi a jobb és biztosabb fogást.
 • A belső tömlő mérete megnövekedett, míg a csavarodások száma csökkent, így még lenyűgözőbb növekedés érhető el.
 • Továbbfejlesztett minőség: a Bathmate Hydromax péniszpumpát a Bathmate saját gyárában gyártják az Egyesült Királyságban. A gyártás során felhasznált alkatrészeket alapos minőségellenőrzésnek vetik alá és csak a legjobb minőségű anyagokból állítotják elő, amelyek pontos specifikációkat és tűrési követelményeket követnek.
 • A Hydromax pénisz pumpákat és azok összetevőit szigorúan tesztelték a Bathmate saját laboratóriumában, 100 000 használati ciklus teszteltek vele, ami három év tipikus használatnak felel meg.

A Bathmate Hydromax X30 méretei

 • hosszúság: 254 mm
 • átmérő: 57 mm
 • kerület: 170 mm
 • súly: 300 gramm

Gyakran ismételt kérdések

Valóban működik a Hydromax péniszpumpa?

Igen, a Hydromax vizes péniszpumpa tényleg működik. A Bathmate számtalan órát töltött a termék megtervezésével és fejlesztésén a laborban annak érdekében, hogy a termék jól működjön.

A Hydromax biztonságosan használható?

Igen, a Hydromax teljesen biztonságos. A bőrével érintkezésbe kerülő részeket alaposan megvizsgálták és jóváhagyták.

Az elért eredmények tartósak?

Az eredmények a megfelelő használat után körülbelül 6 hétig tartósak.

Mennyi ideig szükséges használni a Hydromax X30-at?

Javasoljuk a Bathmate Hydromax napi 15-20 perces használatát. Javasoljuk, hogy rendszeresen használja a pénisz egészségének és a tartós eredmények biztosítsa érdekében.

Vízben kell használni a pénisznövelőt?

A Hydromax egy vizes pumpa, és ahogy a neve is sugallja, a víz erejére támaszkodva hozza létre a megfelelő szívóerőt.
A készülék a legmegfelelőbben a zuhanyzóban vagy a fürdőben működik, de levegőben is használható.

Mekkora növekedés érhető el a Hydromax X30 típussal?

A legtöbb ügyfél mintegy 5-6 centi hosszanti és 2-3 centi kerületi növekedésről számolt be. A méret növekedés minden felhasználó számára eltérő. A kisebb pénisszel rendelkező férfiak általában jobb eredménytérnek el.

Hydromax használati útmutató letöltése 

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00