Bathmate Xtreme X20

Kisebb méretű, zuhany alatt használható, extrém vizes péniszpumpa
Availability: In stock
Delivery date: 3-5 days
64990 Ft
excluding shipping

A Bathmate Xtreme X20 a legújabb terméke a cégnek. Ez a kiváló péniszpumpa, amely az egész folyamat gyorsabbá tételét szolgálja, miközben kényelmes élményt nyújt.

Az elődnek köszönhetően a Hydromax Xtreme X20 kifejezetten olyan férfiaknak készült, akik péniszmérete merev állapotban sem haladja meg a 14 centit. Tehát ha a mérete ebbe a pumpába illeszkedik, akkor nagyon fontos, hogy ne próbáljon másik terméket használni, hanem a ezzel vagy a Hydromax X20-al induljon el, mert így kapja a legjobb hatást, és a méret növekedés sokkal gyorsabban megy majd.

 

A Bathmate Hydromax Xtreme X20 méretei:

  • hosszúság: 191 mm
  • átmérő: 50 mm
  • kerület: 140 mm
  • súly: 300 gramm

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Related products

1 / 5
4:00