Beauty Sun önbarnító (100 tabletta)

A Beauty Sun önbarnító tabletta használatával Ön is szép, bronz barna lehet.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
3990 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Hódítson vonzó, barna bőrével! A Beauty Sun önbarnító tabletta béta karotin tartalmával segíthet Önnek, hogy egész évben élvezhesse a hosszantartó, egészséges barnaságot!

Tudjuk, hogy a béta-karotin narancssárgás színezetű, így ha megkérdezik tőlünk, hogy miben található meg ez az anyag, akkor mindenki azonnal rávágja, hogy a sárgarépában. igen ám, de mivel a béta-karotin a klorofill kísérőjeként is megjelenik, ezért a színes növények is gazdag béta-karotin források. Ez a nagyszerű vegyület tehát minden zöld növényben megtalálható, de legnagyobb mennyiségben a rebarbara, a sárgarépa, a paraj, a kelkáposzta, a sárgadinnye és a kajszibarack tartalmazza.

Ezeket a zöldségeket azonban nem fogyasztjuk akkora mennyiségben, mint kellene. Ahhoz, hogy a bőrnek szükséges béta-karotin mennyiséget bevigyük ajánlott táplálékkiegészítőket is szedni, főleg a napfénymentes téli hónapokban.

A Beauty Sun táplálékkiegészítő szedésével elkerülhetjük a szolizás káros hatásait és a káros UV sugárzás nélkül lehet szép barna a bőrünk. A gyakori szoláriumhasználat melanómához vagyis bőrrákhoz vezethet, míg a Beauty Sun szedése teljesen kockázatmentes.


--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás: napi 2 db Beauty Sun önbarnító tabletta fogyasztása javasolt kevés folyadékkal, étkezés közben.

Tartalom: 1 doboz tartalma 100 db Beauty Sun önbarnító tabletta.

Összetétel 2 tablettánként: Mikrokristályos cellulóz, 935μg Természetes Béta-Karotin Blakeslea Trisporából (117% RDA*), 20mg Tokoferol (E vitamin) (167% RDA*), Elválasztószer: Zsírsavak Magnézium Sói, E570 Zsírsavak. *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

A Beauty Sun önbarnító tabletta nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Figyelem: a Beauty Sun önbarnító tabletta nem helyettesíti a fényvédőkrémek vagy a naptejek UV-szűrő hatását! Gondoskodjon a megfelelő folyadékpótlásról, és kerülje a közvetlen napsugárzást 11-15 óra között!

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!