Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Caffé Corsini

A Caffè Corsini mindig is a jó kávé kultúráját képviselte. Az 1950-ben alapított manufaktúra ötvözi a szenvedély, a minőség, az innováció és a folyamatos kutatás jegyeit.

A Corsini egy híres olasz kávékészítő cég, amelyet 1950-ben Arezzoban alapított Corsino Corsini. Az alapító egyedülálló szenvedélyének és elkötelezettségének köszönhetően, a helyi kisvállalat hamarosan a világ egyik legnagyobb kávés pörkölőüzemévé vált, és amelynek termékei több mint 60 országban érhetők el. A vállalat filozófiája nemcsak a termékek legmagasabb minőségének folyamatos biztosítása, hanem a természet- és környezet védelme és a helyi beszállítókkal való szoros együttműködés.

A Corsini pörkölőtelep - különösen a valódi ínyencek számára - létrehozta a Compagnia Dell'Arabica márkát, amely egyedülálló kávéskompozíciókról és az "egyszeri eredetű" típusú termékekből, azaz homogén kávéból származik. A márka neve kötelez - a kávék mindig az Arabica fajtájú babokból áll, melyeket a világ legjobb ültetvényein termesztenek.

Tovább olvasom

0

termék

Termékek rendezése

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!