Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Caffé Corsini

Caffé Corsini

(0 termék)

A Caffè Corsini mindig is a jó kávé kultúráját képviselte. Az 1950-ben alapított manufaktúra ötvözi a szenvedély, a minőség, az innováció és a folyamatos kutatás jegyeit.

A Corsini egy híres olasz kávékészítő cég, amelyet 1950-ben Arezzoban alapított Corsino Corsini. Az alapító egyedülálló szenvedélyének és elkötelezettségének köszönhetően, a helyi kisvállalat hamarosan a világ egyik legnagyobb kávés pörkölőüzemévé vált, és amelynek termékei több mint 60 országban érhetők el. A vállalat filozófiája nemcsak a termékek legmagasabb minőségének folyamatos biztosítása, hanem a természet- és környezet védelme és a helyi beszállítókkal való szoros együttműködés.

A Corsini pörkölőtelep - különösen a valódi ínyencek számára - létrehozta a Compagnia Dell`Arabica márkát, amely egyedülálló kávéskompozíciókról és az "egyszeri eredetű" típusú termékekből, azaz homogén kávéból származik. A márka neve kötelez - a kávék mindig az Arabica fajtájú babokból áll, melyeket a világ legjobb ültetvényein termesztenek.

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Készlet
töltés

TÖLTÉS