Medicura cápaporc (60 kapszula)

Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése egyetlen Cápaporc tartalmú kapszulával!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
2400 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)

Izületi gyulladás és az izületi fájdalom kezelhető cápaporc kapszulával! A porckopás elleni és izületvédő hatása miatt a Cápaporc kapszula megfelelő választás lehet mozgásszerviz problémákkal küzdő betegeknek!

Ha szeretne megszabadulni a kínzó derék- vagy hátfájdalmaktól és szeretné, hogy ne keserítsék meg mindennapjait az izületi gyulladás és izületi fájdalom okozta kellemetlenségek akkor javasoljuk Önnek a Cápaporc étrend-kiegészítő kapszulát! A porcerősítő, izületvédő Cápaporc kapszula használatával csökkentheti az izületi gyulladás és az izületi fájdalom okozta kellemetlen tüneteket.

A Cápaporc tabletta hatóanyaga a glükozamin.

Egy idő után a mindennapos igénybevétel, a korántsem tökéletes diéták, sportsérülések és az öregedés a porcok, szalagok és inak instabilitását, vagy akár sérülését is okozhatják. Ízületeink egészségének megőrzése, azok stabilitásának megőrzése kulcsfontosságú, hogy aktívak maradhassunk és „fájdalommentes” életet élhessünk. A glukozaminról kimutatták, hogy megőrzi ízületeink rugalmasságát és egészségét, helyrehozza kötőszöveteinket, és kenést biztosít azok számára.

Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése a porckopás elleni Cápaporc kapszula segítségével!
A fokozott fizikai leterhelés, a csökkent sejtregenerálódás, a nem megfelelő, vitaminszegény táplálkozás porckopáshoz vezethetnek. Az évek múlásával a porc és a csontok veszítenek rugalmasságukból, megkeményednek, hajlamosabbak lesznek a könnyebb törésre vagy kopásra.

A kutatások megállapították, hogy a glukozamin és a kondroitin-szulfát kölcsönösen erősítik egymás hatását, így a glükózamin szedése mellett érdemes 250-500 mg C-vitamint is bevinni minden nap. A glükózamin kúrán lévő betegnek ajánlott nagy mennyiségű vizet fogyasztania a gyógyszer szedése közben.

Számos kutatás alapján kiderült, hogy a cápaporc egészséges mennyiségben tartalmaz kondroitin-szulfátot és glükozamin-szulfátot, melyek nélkülözhetetlen elemei a porcépítésnek, az izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése érdekében. A kondoritin-szulfát tápanyaggal látja el a porcokat, fokozza a rugalmasságukat és regenerálódásukat, ezért kifejezetten hatásos a porckopás, az izületi gyulladás és az izületi fájdalom megelőzése, kezelése érdekében. A glükozamin-szulfát gátolja a porcot bontó enzimek működését, valamint javítja az izületi folyadék viszkozitási tulajdonságát.

Tegyen Ön is egészségesen izületeinek védelméért! Éljen aktív, fájdalommentes életet a porcépítő, porckopás elleni Cápaporc kapszula használatával! Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése egyszerűen, mégis hatékonyan!


Az ízületi porc károsodásával jellemezhető betegség, melynek során a különböző leépülési folyamatok kerülnek előtérbe. Jelentőségét az hangsúlyozza, hogy a leggyakoribb mozgásszervi megbetegedés 50 éves kor felett.

A porckopás elleni Cápaporc kapszula fogyasztása ezért nemtől, kortól és foglalkozástól függetlenül mindenkinek ajánlott, különös tekintettel az idősekre és a sportolókra. A Cápaporc kapszula természetes úton építi vissza a porcok szerkezetét, javítja rugalmasságukat, olajozottságukat.

Nyerje vissza rugalmas, lendületes életvitelét! Használja ki a porckopás elleni Cápaporc természetes porcerősítő hatását! Izületi gyulladás és izületi fájdalom kezelése hatékonyan egy porckopás elleni természetes kapszulával! Tegye próbára Ön is!
--------------------------------------------------------------------------------
Adagolás: felnőtteknek napi 4 db porckopás elleni Cápaporc kapszula szedése javasolt.

Tartalom: 1 doboz tartalma 60 db porckopás elleni Cápaporc kapszula.

Összetétel 4 kapszulánként: 2000mg cápaporc por, 280ng folsav (140% RDA*), 4ng B12 vitamin (cyanocobalamin) (160% RDA*), 2mg B1 vitamin (tiamin mononitrát) (45% RDA*), 2mg B2 vitamin (riboflavin) (142% RDA*), 2mg B6 vitamin (piridoxin) 142% RDA*), kukoricakeményítő, Kapszula anyaga: kemény zselatin (titán-dioxid színezőanyaggal). *RDA= ajánlott napi fogyasztási mennyiség.

A porckopás elleni Cápaporc kapszula nem tartalmaz vényköteles összetevőket!

Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00