Casanova pakk

Csomagunk segít, hogy vonzóbbá váljál a nőknél. Feromon parfüm, szálkásító tea és pénisznövelő a csomag tartalma, nagy kedvezménnyel.
SKU: CASA
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days

*
17570 Ft
15490 Ft
excluding shipping

Casanova csomag tartalma:

Hot Twilight Extra Strong illatos parfüm

Penimax pénisznövelő kapszula

Yogi Men férfierő tea VAGY Klember L-karnitin zsírégető tea

Ebben a csomagban megtalálható minden, hogy vonzóbb legyen a nők számára. Az extra erős, illatos feromon parfüm bekapcsolja a hölgyek vonzalmi kapcsolóit és tudat alatt elkezdik Önt egyre vonzóbbnak találni. A Hot Twilight az egyik legjobb ár-érték arányú feromon parfüm.

A Penimax pénisznövelő kapszulának hála hímvesszője nagyobb és vastagabb lehet, tartós szedés esetén. A Penimax csak természetes anyagokat tartalmaz, így az egészségre gyakorolt káros hatása nem ismert.

Vonzóbb illat és nagyobb pénisz mellett mit szeretnek még a hölgyek? A szálkásabb, zsírmentes izomzatot. A Klember L-karnitinos tea ebben lehet a segítségére. Megfelelő életmód és táplálkozás mellett kiváló kiegészítő lehet ez a tea. Növeli a zsírégetés intenzitását. Javasolt futás vagy egyéb fizikai aktivitás előtt fogyasztani belőle.

A Klember L-karnitnos tea helyett a Casanova csomagba a Yogi Men férfierő teát is választhatja. Ennek hatása kiegészítő lehet bármilyen potencianövelő kapszula mellé, hogy annak hatása még jobb hatásfokon jöjjön elő.

Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00