Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Egy különleges vibrátor - Crave Duet Lux

Vibrátor

2018. augusztus 20.

CraveDuet Lux

A Flash memória meghajtók különféle formában jelennek meg - műanyag sushi daraboktól kezdve, a svájci bicskán át a Hello Kitty figurákig. Most itt az egyik legfurcsább versenyző: egy vibrátor.

Egy beépített flash memóriával rendelkező erotikus játék a legújabb a növekvő és fejlődő erotikus iparágban. Az erotikus játék készítője a Crave - egy új San Francisco-i cég - amelyet egy Stanford Egyetemi tervezőmérnök indított el, és akinek a Duet névre keresztelt vibrátora ebben az évben mutatkozott be a Good Vibrations üzletekben (San Francisco és New York).

A Duet Lux úgy néz ki, mint egy elegáns villa, szilikonnal és aranyozott részekkel. A fedélzeten 8 gigabájt memóriával rendelkező USB-portos eszközért 219 dollárt kell leszurkolni, míg a 16 gigabájtos verizió 349 dollárért vásárolható meg.

A nyilvánvaló kérdés: miért szükséges a számítógépes memória? 

A Crave eredeti szándéka nem a memória volt. Az ötlet egyszerűen az volt, hogy a készülék USB-porton keresztül tölthető legyen, így mellőzve a kábeleket vagy az elemeket.

Ám egy csomó tesztelő megkérdezte, hogy lehet-e tárolni rajta dolgokat, így jött képbe a beépített memória. A tesztelők és mások is kifejtették, hogy a vibráló memóriát a magánanyagok tárolására szeretnék használni - nem csak erotikus fájlokat, hanem dokumentumokat is. A felhasználók eltávolíthatják a rezgő részt a tetején, aminek következtében akár egy Starbucks-ban is használható lesz az eszköz, mint egy egyszrű flash memória.

Általánosabban, a Duet kivételnek tűnik, amely erősíti a szabályt. Mr. Topolovac - a Crave társalapítója - azt mondja, hogy nincsenek más vibrátorok a piacon egy beépített számítógépes memóriával, bár egyre több eszköz létezik, ami USB portokon keresztül tölthető.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!