Elity - Mabel

<p>Akár egy igazán professzionális intim izomkat erősítő segédeszközt keresel, akár diszkréten szeretnéd eltölteni magányos perceidet, a MABEL mindkettőben hű társad lesz. Csak kapcsold be, helyezd fel és lovagolj az intenzív rezgéshullámokon.<br />Az eszköz rezgéseit kétféleképpen lehet irányítani. Egyrészt az intim izomzat összehúzásával, másrészt a letölthető applikáción keresztül. (iOS és Android is támogatott)<br /></p><br /><p>Termék részletes adatok:<br />- Méret: 8 x 3,1 x 3,5 cm, teljes hossz 21,5 cm<br />- Súly: 27g<br />- Akkumulátor: Li-on 200mah/3.7v<br />- Működési idő: 150 perc<br />- Töltési idő: 90 perc<br />- Vezetéknélküli technológia: Bluetooth 4.0<br />- Anyag: ABS/ Szilikon<br />- Vízállóság: IPX6<br />- 7 Sebességi fokozat<br />- Újratölthető<br /></p>
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
25790 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Akár egy igazán professzionális intim izomkat erősítő segédeszközt keresel, akár diszkréten szeretnéd eltölteni magányos perceidet, a MABEL mindkettőben hű társad lesz. Csak kapcsold be, helyezd fel és lovagolj az intenzív rezgéshullámokon.
Az eszköz rezgéseit kétféleképpen lehet irányítani. Egyrészt az intim izomzat összehúzásával, másrészt a letölthető applikáción keresztül. (iOS és Android is támogatott)


Termék részletes adatok:
- Méret: 8 x 3,1 x 3,5 cm, teljes hossz 21,5 cm
- Súly: 27g
- Akkumulátor: Li-on 200mah/3.7v
- Működési idő: 150 perc
- Töltési idő: 90 perc
- Vezetéknélküli technológia: Bluetooth 4.0
- Anyag: ABS/ Szilikon
- Vízállóság: IPX6
- 7 Sebességi fokozat
- Újratölthető

Átmérő (cm): 3,5

Átmérő (cm): 3,1

Elem: Újratölthető

Szín: Rózsaszín

Anyag: Szilikon

Anyag: ABS

Hossz (cm): 21,5

Hossz (cm): 8

Speciális jellemző: vízálló

Speciális jellemző: távirányítós

Speciális jellemző: vibrátoros

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!