Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Felhasználási feltételek

A kapszulacenter étrend-kiegészítő webáruház, amely nem rendelkezik nem online, fizikai bolttal. A termékek rendelése kizárólag online felületen, email-ben vagy telefonon történhet, amelyet a rendszerben a megrendelő vagy az áruház üzemeltetői rögzítenek a megrendelő nevében. 

A rendelésről a vásárlók email-ben értesítést kapnak, amely tartalmazza a termékek nettó és bruttó árát, a szállítás díját és ezek alapján a fizetendő díjakat. 

A rendelés során kérhetőek személyes átvételre a termékek, amelyek az ügyfélszolgálati irodánkban az előre megadott időpontban, szállítási és kezelési díj nélkül vehetőek át. Az ügyfélszolgálati irodánk nyitvatartási időpontjainak változására a jogot fenntartjuk.

A termékek ára a webáruházban bruttó árak (a törvény szerinti ÁFÁ-t tartalmazza), melyek változtatására a jogot fenntartjuk (elírás, hibás szinkronizáció miatt). Amennyiben hibás áron lett egy rendelés leadva telefonos, illetve email-es egyeztetést kezdeményezünk a megrendelővel, aki ennek függvényében elállhat a rendeléstől vagy elfogadhatja a valós árat.

A termékek árán felül szállítási díj fizetendő, melyet a szállítási feltételek tartalmaz. Csomagolási díj nem kerül felszámolásra.

A termékek fotói, képei eltérhetnek a valóságtól, természtesen törekszünk rá, hogy mindig friss és saját képek készüljenek. 

Némely esetben előfordulhat, hogy a megrendelt és visszaigazolt rendeléseket nem tudjuk teljesíteni, ilyenkor fenttartjuk a jogot a megrendeléstől való elállástól.

A termékek leírása és a cikkek nagyrészt nem bizonyított tényekre alapoznak, hanem felhasználói visszajelzésekre, népi hagyományokra, illetve gyártói állításokra. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így ezek hatása sem bizonyított, egyénenként eltérő lehet. Az ebből következő reklamációt nem áll módunkban kezelni. Ez nem függ össze az elállás jogával, melyet a vásárló természetesen érvényesíthet.

Az oldal megfelelő használatához a cookie-k elfogadása szükséges, melyet bármikor törölhet, vagy visszavonhat.

A weboldal technikai hibáiért felelőséget nem vállalunk, ellenben ha ilyet észlel kérjük jelezze azt a kapcsolat menüben, hogy minnél előbb el tudjuk hárítani és segíteni tudjunk a továbblépésben.

Az oldal bizonyos részei (szexpatika, erotikus kellékek és erotikus ruha menük) csak 18 év felett látogathatóak. Amennyiben még nem múlt el 18 éves kérjük nem használja a megadott menüket.

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!