Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

A feromon parfüm hatásáról szóló kutatások

Feromon parfüm

2017. március 20.

a feromon parfüm hatása

A szagtalan feromonok használata elterjedt az állatvilágban, ami a párválasztás és az ellenkező nemű egyedek érdeklődésének felkeltésének egy eszköze. A parfümipar is reagált erre az alapvető tényre és feromon számos parfümöt forgalmaznak szintetizálva, hogy növeljék a használóik szexuális vonzerejét.

Számos kutatás bizonyította a feromon parfümök hatását, de a vita továbbra is tart: a feromonok tényleg működnek, vagy ez csak egy hype?

„A feromonok szexuális csalogatószerek. Ezek az illatanyagok teszik a viselőt szexuálisan vonzóvá” mondta Winifred Cutler az Athena Intézet igazgatója.

Egyes tudósok továbbra is szkeptikusak a feromonokat illetően, de a másik oldalon számos kutatás és egyetemi oktató áll, mint Dr. Stuart Firestein, aki szerint: „Kutatásink során kiderült, placebo kontrollált vizsgálatokkal, hogy a feromon parfümök hatása, több, mint pusztán placebo.

Firestein elmondása alapján a szintetizált feromonok, önmagukban erőteljesen befolyásolják a párválasztást, de csak a meglévő vonzerőt tudják erősíteni. Például ellenszenvből nem tudnak vágyat kovácsolni, de egy gyenge szimpátia már elegendő lehet a szexuális vonzalom felkeltésére.

Iker kutatások a feromon parfümök hatásának bizonyítására

Annak ellenőrzésére, hogy ezek a feromon parfümök tényleg hatásosak-e a Columbia egyetemen ikerteszteket futtatak. 20 fő férfi és női ikerpáron tesztelték a parfümök hatásosságát. Egy gyors randi után, a randipartnereknek egytől tízig kellett értékelnie a feromon parfümökkel befújt és anélküli tesztalanyokat. A parfümmel befújt alanyok 2,1 ponttal magasabb pontszámot kaptak és velük jóval több további randit kezdeményeztek a társaik.

 segített az embereknek megtalálni a romantika „20/20” küldött készlet 20 valami a férfi és női ikrek speed-dating esemény, és adott nekik egy-egy illat - az egyik iker minden készlet kapott egy illat, amely Cutler feromonok . Senki sem tudta, hogy ki volt, mit.

A kutatás egy másik fázisában egy férfi és egy női ikerpárt teszteltek. Bridgetet és Saraht és Davet és Pault. Mindannyian 10-et randiztak teljesen idegen emberekkel.

A feromon parfümmel befújt Saraht 9, míg a parfüm nélküli Bridgetet 5 férfi szerette volna újra látni, ugyanez férfiaknál a feromon parfümmel befújt Dave esetében 10, míg Paul esetében aki csak hagyományos parfümöt használt 5 volt.

Egyéb feromon parfüm kutatások

Egy másik amerikai egyetem kutatórészlege  futatott egy szintén vaktesztet, hogy a feromon vegyületekkel felturbózott parfümök hatása eltérhet-e a hagyományos EDP és EDT illatok hatásától. A vizsgálatba bevont nők és férfiak rendszeresen használtak feromonokat, és tesztelték a hatást, amely jött is. A feromontartalmú parfümöt használók csoportja arról számoltak be, hogy szignifikánsan több bókot kaptak, udvarlási próbálkozást éltek át, mint a parfümöt nem használók kontrollcsoportja. A kutatók laboratóriumi mérései is megerősítették, vagyis a feromon tartalmú parfüm bevonzza az ellentétes neműek figyelmét.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma akár 1000Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Hot Twilight Man EDP (10 ml)

Twilight Man spray, egy titokzatos, provokatív parfüm férfiaknak a feromon vágyfokozó hatá...
6890 Ft
5990 Ft

Hypno Love (50ml)

Hypno Love prémium feromon parfüm férfiaknak. Feromon tartalma miatt a hölgyek tudat alatt...
6490 Ft
5490 Ft

Hot Twilight Woman (10 ml)

Csábítsa el álmai férfiját könnyedén! Extra erős feromon parfüm. Hódíts, csábíts és csava...
5890 Ft
4990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00