Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

A feromon parfüm hatásáról szóló kutatások

Feromon parfüm

2017. március 20.

a feromon parfüm hatása

A szagtalan feromonok használata elterjedt az állatvilágban, ami a párválasztás és az ellenkező nemű egyedek érdeklődésének felkeltésének egy eszköze. A parfümipar is reagált erre az alapvető tényre és feromon számos parfümöt forgalmaznak szintetizálva, hogy növeljék a használóik szexuális vonzerejét.

Számos kutatás bizonyította a feromon parfümök hatását, de a vita továbbra is tart: a feromonok tényleg működnek, vagy ez csak egy hype?

„A feromonok szexuális csalogatószerek. Ezek az illatanyagok teszik a viselőt szexuálisan vonzóvá” mondta Winifred Cutler az Athena Intézet igazgatója.

Egyes tudósok továbbra is szkeptikusak a feromonokat illetően, de a másik oldalon számos kutatás és egyetemi oktató áll, mint Dr. Stuart Firestein, aki szerint: „Kutatásink során kiderült, placebo kontrollált vizsgálatokkal, hogy a feromon parfümök hatása, több, mint pusztán placebo.

Firestein elmondása alapján a szintetizált feromonok, önmagukban erőteljesen befolyásolják a párválasztást, de csak a meglévő vonzerőt tudják erősíteni. Például ellenszenvből nem tudnak vágyat kovácsolni, de egy gyenge szimpátia már elegendő lehet a szexuális vonzalom felkeltésére.

Iker kutatások a feromon parfümök hatásának bizonyítására

Annak ellenőrzésére, hogy ezek a feromon parfümök tényleg hatásosak-e a Columbia egyetemen ikerteszteket futtatak. 20 fő férfi és női ikerpáron tesztelték a parfümök hatásosságát. Egy gyors randi után, a randipartnereknek egytől tízig kellett értékelnie a feromon parfümökkel befújt és anélküli tesztalanyokat. A parfümmel befújt alanyok 2,1 ponttal magasabb pontszámot kaptak és velük jóval több további randit kezdeményeztek a társaik.

 segített az embereknek megtalálni a romantika „20/20” küldött készlet 20 valami a férfi és női ikrek speed-dating esemény, és adott nekik egy-egy illat - az egyik iker minden készlet kapott egy illat, amely Cutler feromonok . Senki sem tudta, hogy ki volt, mit.

A kutatás egy másik fázisában egy férfi és egy női ikerpárt teszteltek. Bridgetet és Saraht és Davet és Pault. Mindannyian 10-et randiztak teljesen idegen emberekkel.

A feromon parfümmel befújt Saraht 9, míg a parfüm nélküli Bridgetet 5 férfi szerette volna újra látni, ugyanez férfiaknál a feromon parfümmel befújt Dave esetében 10, míg Paul esetében aki csak hagyományos parfümöt használt 5 volt.

Egyéb feromon parfüm kutatások

Egy másik amerikai egyetem kutatórészlege  futatott egy szintén vaktesztet, hogy a feromon vegyületekkel felturbózott parfümök hatása eltérhet-e a hagyományos EDP és EDT illatok hatásától. A vizsgálatba bevont nők és férfiak rendszeresen használtak feromonokat, és tesztelték a hatást, amely jött is. A feromontartalmú parfümöt használók csoportja arról számoltak be, hogy szignifikánsan több bókot kaptak, udvarlási próbálkozást éltek át, mint a parfümöt nem használók kontrollcsoportja. A kutatók laboratóriumi mérései is megerősítették, vagyis a feromon tartalmú parfüm bevonzza az ellentétes neműek figyelmét.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Kapcsolódó termékek

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00