Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Füstölt maté vagy nem füstölt?

Tea

2017. május 9.

De a füstülés eljárás olyan egészségtelen anyagokat eredményezhet, amelyek túlsúlyba kerülhetnek az egészségre hatásokkal szemben. Emiatt a legjobb, ha füstölés mentes, vagy levegőn szárított, yerba mate-t választunk.

 

Válassza a nem füstölt Yerba Mate teát

A legtöbb kereskedelemben kapható mate tea füstöléses szárításos metódussal készül, állatja a legnagyobb gyártó cég. A füstölési eljárás égő fát használ, és ez a módszer rákot okozó vegyi anyagokat termel, amelyek policiklusos aromás szénhidrogének vagy PAH-k. Ezeket az anyagokat kis mennyiségben megtalálhatók más italokban, például kávéban és teában, de a füstölési folyamat nagy mennyiséget eredményez füstölt yerba mate-ben. A PAH-tartalom kromatográfiás analízise megerősítette, hogy más élelmiszerekkel és italokkal összehasonlítva magasabb a tartalma.

 

Elősegíti az egészséges koleszterinszintet a maté

A yerba mate teában található anyagok a Journal of Agriculture and Food Chemistry 2009. szeptemberi számában közzétett tanulmány szerint a vérben lévő egészségesebb lipidszintet eredményezik. A kísérletben 102 normál és abnormális koleszterinű résztvevője naponta háromszor fogyasztott yerba mate teát. Yerba mate csökkentette a rossz koleszterinszintet minden résztvevőnél. Emellett a jó koleszterinszintet is fokozta azoknál a résztvevőknél, akik kedvezőtlen lipidprofilokkal rendelkeztek. Az egészséges koleszterinszint fenntartása csökkentheti a szívbetegség kockázatát.

 

Yerbaval az egészséges vércukorszintért 

A glükóz kontroll kulcsfontosságú szerepet játszik a 2-es típusú cukorbetegség kezelésében és a szövődmények megelőzésében, és a yerba mate tea javíthatja a glükóz kontrollt a 2-es típusú cukorbetegeknél. A tudósok egy olyan tanulmányt készítettek, amelyben 58 olyan önkéntes vett részt, akiknél prediabetes vagy 2-es típusú cukorbetegség volt jelen. 60 napig itták a teákot. A szerzők azt találták, hogy a mate tea fogyasztása szignifikánsan csökkentette az éhgyomri glükózt és a hbA1c-t - az átlagos glükózszintek mértékét egy három hónapos periódus alatt a 2-es típusú cukorbetegeknél. A HbA1C a glükóz kontroll hosszú távú mértéke. A tanulmány az American College of Nutrition folyóiratának 2011. októberi számában jelent meg.

 

A yerba maté közismerten zsírégető hatású

A Nutrition folyóirat februári kiadványa áttekintést adott arról, hogy a yerba mate tea fogyasztása elősegítheti az egészséges testsúlyt. Az emberi és állati vizsgálatok azt sugallják, hogy a yerba mate olyan anyagokat tartalmaz, amelynek elhízás elleni tulajdonságai vannak. Nagylétszámú, jól megtervezett humán vizsgálatokra van még ugyan szükség, de bizonyítékok arra utalnak, hogy a mate vegyületei lelassíthatják az ételeket a gyomortól a belekbe, és hosszabb ideig okoznak jóllakottság, telítettség érzetet. Mely megfékezheti az elhízás kialakulását.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma akár 600Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Green Mate Tea - Frutas (200g)

Gyümölcsös mate tea számos gyümölcs összetevőből.
1590 Ft

El Pajaro - Elaborada (400g)

El Pajaro maté tea kizárólag bio összetevőkből.
2490 Ft

Green Mate Tea - Papaya Moringa (200g)

A Mate Green Tea Papaya Moringa, yerba maté tea papaya, moringa, perui tomatillo, körömvir...
1590 Ft
990 Ft

Green Mate Tea - Pomelo (200g)

A Mate Green Pomelo 92% yerba mate és 8% kandírotott pomelo héj frissítő keveréke!
1590 Ft
990 Ft

Green Mate Tea - Lemon (200g)

Citromos, citromfű ízű mate zöld tea, málna és rózsa hozzáadásával.
1590 Ft

Green Mate Tea - Despalada (200g)

A Yerba Mate Green Despalada, magas minőságű, 100% natúr mate tea.
1590 Ft
990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!