Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Gésagolyó kisokos


2018. július 4.

Mik azok gésagolyók?

A gésagolyók női maszturbálási és hüvelyfal erősítési célokra használható hüvelysúlyok. Amellett, hogy a gésagolyók forró élvezetet nyújtanak, erősítik a hüvely falát, ezáltal növelik az orgazmus készséget és a hüvely falának feszességét és az izmait is erősíti. Ez előnyös a férfiak szempontjából is, hiszen a szűk és feszes hüvely a férfi vágyálmak netovábbja, nemhiába már az ókorban is használták a japán gésák a hüvelygolyókat, hogy nagyobb örömet tudjanak okozni a férfi partnereiknek.

Kiknek ajánlott a gésagolyó?

Tágabban értelmezve, minden hölgynek és lánynak aki szeretné feldobni a szexuális életét, de számos csoport van akiknek különösen hasznos a gésagolyók használata. Ilyen csoport például a frissen szültek, akiknek a hüvely fala kicsit kitágult vagy elernyedt. Ezt intim tornával és gésagolyókkal gyorsan és fájdalommentesen lehet korrigálni. Másik csoport az örömlányok, akiknek a hüvelye a munkaeszköze és fontos, hogy edzett és feszes legyen. Ők is előszeretettel élnek a gésagolyók nyújtotta hüvelyfeszesítés lehetőségével.

gésagolyó

Hogyan kell használni a gésagolyókat?

A gésagolyók felhelyezése előtt célszerű síkosítót használni, hogy a golyók zavartalanul tudjanak mozogni és ne akadjanak meg. A síkosítót a golyókra kell kenni és ezután lehet felhelyezni. Kezdőknek a nagyobb méretű, műanyag és tojásformájú gésagolyók javasoltak. A felhelyezés akár állva is történhet, nem szükséges lefeküdni hozzá. A cél először az, hogy egy egyszerű szorító mozgással a golyókat benntartsa a használója. Haladók már a csípőjük körzésével tudják bonyolítani a gyakorlatot ezáltal a hüvely falának terhelését növelve. Középkorú nőknél már előfordulhat inkontinencia, vagyis vizelet visszatartási probléma. Ezeket a gondokat is képes elmulasztani, de legalábbis a tüneteket enyhíteni a rendszeres gésagolyó használat. Csodát azonban ne várjunk már másnap, ez is olyan, mint az edzés, hosszabb idő, míg érezhető lesz a hatása. Pár hét gésa golyó használat után már érezhető lesz a különbség, de 3 hónap, míg az eredmény szignifikáns lesz. Ahogy a gésa golyó használó egyre rutinosabb lesz egyre hosszabb ideig lesz képes benntartani a golyókat. A kezdő közép szinten már akár a házimunka is elvégezhető a behelyezett golyókkal. A haladó szintre a belépő, ha már házon kívül akár egy hosszabb séta alkalmával vagy buszúton is fel vannak helyezve a golyók, nem kell megijedni, nem lesz az arcunkra írva, hogy éppen „edzünk”, viszont ezeknek a hosszabb utaknak lesz hozadéka. Mind a saját, mind a partnerünk magasabb kéjérzete az aktusok alkalmával. A gésagolyók akár egy szexuális együttlét előjátékánál is felhasználhatóak. A behelyezés is fontos kérdés, azt javasoljuk, hogy ne kerüljön túl mélyre, maximum addig legyen feltolva, mint ameddig egy tampont helyeznénk fel.

Milyen fajta gésagolyók léteznek?

A hüvelysúlyok anyaga számos lehet, mint króm, üveg, műanyag, szilikon, PVC. Ezek közül a krómozottat a kopása miatt kevésbé ajánljuk, míg a legjobbak a különböző műanyagok. Formájuk alapján is beszélhetünk gömb alakú és tojásformájú gésa golyókról is. Kezdőknek leginkább a rögbi labda formájúak a legmegfelelőbbek. Fontos továbbá, hogy a műanyag és szilikon gésagolyókat inkább vízbázisú síkosítókkal használjuk. Az esetek nagy többségében 2 labdából áll egy gésagolyó de egyedi esetekben vannak 1 golyós és 3 golyós kivitelek is. Extrém esetekben a gyártók rücskös és érdesített falú golyókat

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!
vibratone gésagolyók
új termék

Vibratone Duo Balls - gésagolyó

Hölgyek örömére szolgáló, egyben hüvelyfal erősítő gésagolyó.
1890 Ft
ezüst gésagolyók
új termék

Silver Metal gésagolyó

Hüvely falának erősítésére és orgazmus készség javítására szolgáló gésagolyók.
1790 Ft

Műanyag gésa golyók RÓZSASZÍN

Műanyag intim gésa golyócskák, vagyis kényeztetés más módon
1390 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00