Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

A Ginkgo biloba pozitív élettani hatásai

Szív és érrendszer Férfi egészség

2017. március 21.

ginkgo biloba levele

A Ginkgo biloba pozitív egészségügyi hatásai

Mintegy 20 százaléka az USA-ban élő embereknek fogyaszt valamilyen gyógynövény terméket. A „Journal of General Internal Medicine” kutatása alapján a ginkgo biloba 2007 óta a top 10 legnépszerűbb növény között található.  A hagyományos kínai orvoslásban évezredek óta használják, míg, Európában csak az elmúlt 1-2 évtizedben terjedt el a használata. A bizonyítékok arra utalnak ginkgo pozitívan befolyásolhatja a vérnyomást, ezért magas vérnyomásos betegeknek ajánlott ill. azoknak akiknek a családjában gyakori a magas vérnyomás betegség, mivel a ginkgo biloba a megelőzésben is hatásos lehet.

Ősrégi gyógynövény a ginkgo biloba

Ginkgo hatásai nagyon pozitívak és egyediek, például javítja a vér áramlását, és csökkenti a gyulladást. Ezen túlmenően, a ginkgo antioxidánsként működik, védi a sejteket a károsodástól. Az ismert hatásai közül a legismertebb, hogy segíti a memóriát és az időskori elbutulást lassítja, hála az agyi erek tágításának. Ezek miatt a hatásai miatt a ginkgo bilobát kardiovaszkuláris és keringési problémák kiegészítő kezelésére is használják és segít lassítani a mentális hanyatlást ill. az időskori demenciában szenvedőknek is javulást hozhat.
 

Milyen problémákra lehet hatásos a ginkgo biloba?

A vérnyomás optimális értéke kevesebb, mint 120 higanyméter és több mint 80. 140 felett beszélünk hipertóniáról, vagyis magas vérnyomásról. Közel 70 millió amerikai szenved magas vérnyomás betegségben a Centers for Disease Control and Prevention szerint. A magas vérnyomás korrelál a szívbetegségek és a stroke kockázatával, vagyis erős rizikótényező ezek kialakulásában. A diéta és életmódbeli változások, mint a fokozott testmozgás és a dohányzásról való leszokás segít csökkenteni a vérnyomást. Gyógyszert az orvos írja fel, ha a diéta és életmódbeli változtatások nem voltak elegendőek, de, gyógyszer felírása előtt még a ginkgo biloba tartalmú étrend-kiegészítők hatásos segítséget tudnak nyújtani.

Az ideiglenes stressz az élet természetes része, de a krónikus stressz negatívan befolyásolhatja az egészséget, beleértve a vérnyomást. Stressz alatt a kortizolszint megemelkedik és ez emeli a vérnyomást. A jó hír az, hogy a ginkgo véd a stressz által kiváltott vérnyomás-emelkedéstől, állítja a „Journal of Physiology and Pharmacology” 2002. júliusi számában megjelent tanulmány.. Ez az adat azt sugallja, ginkgo pozitívan befolyásolja a vérnyomást és kedvezően befolyásolhatja a kortizol szintet.
 

Eredmények a ginkgo biloba és a magas vérnyomás kapcsolatában

Állatkísérletek is azt mutatták a ginkgo biloba hatásos a magas vérnyomás ellen. Patkányokban ginkgo csökkentette a vérnyomás-emelkedést állítja egy tanulmány a „Biological and Pharmaceutical Bulletin” folyóirat 2006 februári számában. 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

GinkoPrim MAX 120 (30 tabletta)

A GinkoPrim MAX 120 egy étrend-kiegészítő 120 mg ginkgo biloba és 150 mg magnézium és 15 m...
3680 Ft
3390 Ft

Holistic Pharma Neurosyne (30 kapszula)

Neurosyne az idegrendszer normál működéséért és mentális teljesítményéért, a magnézium, b6...
2950 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00