Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

A ginzeng hatásait bizonyító kutatások

Férfi egészség Kúraszerű potencianövelő

2017. március 23.

Ginseng

Mind az amerikai ginzeng ( Panax quinquefolius L. ) és az ázsiai ginzeng ( P. ginseng ) egy energiabomba, csökkenti a vércukor- és koleszterinszintet, csökkenti a stresszt , elősegíti a kikapcsolódást, használják cukorbetegség és szexuális zavarok kezelésére férfiaknál.

Meg kell jegyezni, hogy a szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosis) nem valódi ginzeng, és nem tartozik a „Panax”fajtához . Jó ha a fogyasztók tisztában vannak vele, hogy ez nem ugyanaz, mint az amerikai vagy ázsiai ginzeng.

A ginseng stimulál, fizikai és szellemi tevékenység hatékonyságát növeli, legyőzi a fáradtságot, hasonló hatással is bír, mint a kávé vagy a tea, csak a koffein vérnyomásnövelő hatása nélkül. Egy Mayo Clinic tanulmány kimutatta, hogy a ginseng jó eredményeket mutatott rákos betegeknél, akiknek csökkentette a fáradtság érzetüket.
 

A ginzeng és kognitív funkciók

Ginseng javíthatja gondolkodási képességet és a tanulást, nemhiába elterjedt diákok körében, akik vizsgaidőszakban szoktak ginsenget fogyasztani. Ezt a Medical School Nantong Egyetemen végzett kutatás is megerősítette.

A kutatás vezető JinSong Geng, MD, elmondta, hogy a kutatás egyértelműen bebizonyította a ginzeng jótékony hatását a kognitív funkciókra és az életminőséget is javítja.

Richard Brown, MD, a Comlumbiai Egyetem docensekommentálta a kutatást: „Ez egy nagyon alapos kutatás és hiánypótló. Meglepő, hogy a kínai népi gyógyászatban évezredek óta használt gyógynövény a ginzeng mégis alig született a hatására vonatkozóan kutatás”
 

A ginzeng gyulladáscsökkentő hatása

Ginseng összetevői ginsenozidok, amelyek erősítik az immunrendszert, ezáltal a szervezetben található gyulladásokat is csökkentik.

Allan Lau, a egy másik kutatás vezetője, azt mondta, hogy „a ginzeng gyulladásgátló szerepe lehet az oka, hogy az emberek energikusabbnak érzik magukat tőle. A ginsenozidok immunrendszer erősítő hatásukon, keresztül csökkentik a szervezetben lévő gyulladásokat és ezáltal frissebbnek érzi magát tőle a használója”.

A ginzeng és rák megelőzés

Egyes kutatások a rák megelőzés és a ginseng szedése között is kapcsolatot feltételeznek.

Vanderbilt-Ingram Cancer Center kutatói megállapították, hogy a ginzeng szedése javítja a túlélést és az életminőséget az emlőrák diagnosztizálása után.

Az American Cancer Society azt mondta, hogy „valószínűsíthető a ginzeng rákellenes hatása, de még számos klinikai vizsgálat is szükséges, annak meghatározására, hogy a ginzeng kapszulák szedése képes-e hatékonyan visszaszorítani a rosszindulatú dagantokat az emberi testben.”
 

Merevedési zavar kezelése ginzenggel

Férfiak is eltarthat ginseng kezelésére merevedési zavar . Egy 2002-es koreai tanulmány kimutatta, hogy 60 százalék a férfiaknak, akiket ginzenggel kezeltek, javulást észlelt a merevedésében és csökkentek a merevedési zavaraik Egy másik kutatásban a British Journal of Clinical Pharmacology is bebiznyította, hogy „ egyértelmű a bizonyíték a vörös ginseng szedése és merevedési zavar elmúlása között”
 

A ginzeng influenza ellenes hatása

Az  International Journal of Molecular Medicine által közzétett kutatás kapcsolatot feltételez a ginzeng szedése és az influenza megelőzése. Ezt a vizsgálatot egyelőre csak egereken végeztek el, de megállapítható, hogy a vörös ginseng kivonat javította a túlélést az influenzával fertőzött egerek esetében.

Kapcsolódó termékek

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00