Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

A ginzeng hatásait bizonyító kutatások

Férfi egészség Kúraszerű potencianövelő

2017. március 23.

Ginseng gyökér és kapszula

Mind az amerikai ginzeng (Panax quinquefolius L.) és mind az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) egy energiabomba, csökkenti a vércukor- és koleszterinszintet, csökkenti a stresszt, elősegíti a kikapcsolódást, használják cukorbetegség és szexuális zavarok kezelésére férfiaknál.

Meg kell jegyezni, hogy a szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosis) nem valódi ginzeng, és nem tartozik a „Panax” fajtához. Jó ha a fogyasztók tisztában vannak vele, hogy ez nem ugyanaz, mint az amerikai vagy ázsiai ginzeng.

A ginseng stimulál, növeli a fizikai és szellemi tevékenység hatékonyságát, legyőzi a fáradtságot, hasonló hatással is bír, mint a kávé vagy a tea, csak a koffein vérnyomásnövelő hatása nélkül. Egy Mayo Clinic tanulmány kimutatta, hogy a ginseng jó eredményeket mutatott rákos betegeknél, akiknek csökkentette a fáradtság érzetüket.

A ginzeng és kognitív funkciók

Ginseng javíthatja gondolkodási képességet és a tanulást, nemhiába elterjedt diákok körében, akik vizsgaidőszakban szoktak ginsenget fogyasztani. Ezt a Medical School Nantong Egyetemen végzett kutatás is megerősítette.

A kutatás vezető JinSong Geng elmondta, hogy a kutatás egyértelműen bebizonyította a ginzeng jótékony hatását a kognitív funkciókra és az életminőséget is javítja.

Richard Brown, a Comlumbiai Egyetem docense kommentálta a kutatást: „Ez egy nagyon alapos kutatás és hiánypótló. Meglepő, hogy a kínai népi gyógyászatban évezredek óta használt gyógynövény a ginzeng mégis alig született a hatására vonatkozóan kutatás”.

A ginzeng gyulladáscsökkentő hatása

Ginseng összetevői a ginsenozidok, amelyek erősítik az immunrendszert, ezáltal a szervezetben található gyulladásokat is csökkentik.

Allan Lau, a egy másik kutatás vezetője, azt mondta, hogy „a ginzeng gyulladásgátló szerepe lehet az oka, hogy az emberek energikusabbnak érzik magukat tőle. A ginsenozidok immunrendszer erősítő hatásukon keresztül csökkentik a szervezetben lévő gyulladásokat és ezáltal frissebbnek érzi magát tőle a használója”.

A ginzeng és rák megelőzés

Egyes kutatások a rák megelőzése és a ginseng szedése között is kapcsolatot feltételeznek.

A Vanderbilt-Ingram Cancer Center kutatói megállapították, hogy a ginzeng szedése javítja a túlélést és az életminőséget az emlőrák diagnosztizálása után.

Az American Cancer Society azt mondta, hogy „valószínűsíthető a ginzeng rákellenes hatása, de még számos klinikai vizsgálat is szükséges, annak meghatározására, hogy a ginzeng kapszulák szedése képes-e hatékonyan visszaszorítani a rosszindulatú dagantokat az emberi testben.”

Merevedési zavar kezelése ginzenggel

Férfiaknak is jótékony lehet a ginseng szedése a merevedési zavar kezelésére. Egy 2002-es koreai tanulmány kimutatta, hogy 60 százaléka a férfiaknak, akiket ginzenggel kezeltek, javulást észlelt a merevedésében és csökkentek a merevedési zavaraik. Egy másik kutatásban a British Journal of Clinical Pharmacology is biznyította, hogy „egyértelmű a bizonyíték a vörös ginseng szedése és merevedési zavar elmúlása között”

A ginzeng influenza ellenes hatása

Az International Journal of Molecular Medicine által közzétett kutatás kapcsolatot feltételez a ginzeng szedése és az influenza megelőzése között. Ezt a vizsgálatot egyelőre csak egereken végezték el, de megállapítható, hogy a vörös ginseng kivonat javította a túlélést az influenzával fertőzött egerek esetében.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

BioCo Ginseng (60 kapszula)

Panax ginzeng tartalmú étrend-kiegészítő kapszula, a fokozott szellemi teljesítményért.
2690 Ft

Korean Ginseng Tea (10 tasak)

Ginzeng instant tea, a férfierőért és jobb vitalitásért.
790 Ft

Bio Yogi ginzeng virág tea (17 filter)

Ginseng virág bio tea 17 aktív összetevővel az egészségesebb életért és férfierőért
1390 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00