Grátisz pakk

Vásárolj 3 Gold Power és 3 Boom Boom kapszulát és ajándékba adunk egy doboz 2 szemes Diablo potencianövelőt.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
*
21990 Ft
19490 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)

A csomag tartalma:

3 db Gold Power potencianövelő kapszula (2 szemes)

3 db Boom Boom potencianövelő kapszula (2 szemes)

1 db Diablo potencianövelő kapszula

A Gold Power potencianövelő az egyik legjobb ár/érték arányú férfierő kapszula, mely javítja az erekció minőségét. A Boom Boom potencianövelő a megbízhatóságot jelképezi a férfierő kapszula vásárlók körében. Ez a 7 doboz potencianövelő biztosíték lehet Önnek, hogy a következő hónapokban csak a gondtalan szexuális életére kelljen figyelnie, mindenféle zavaró probléma nélkül.

Ezek a férfierő étrendkiegészítők annyira erősek, hogy nem szükséges többet bevenni belőlük vagy kombinálni őket. Önállóan is annyira erős a hatásuk, hogy szükségtelen más potencianövelőkkel keverni.

A Maraton és Diablo potencianövelő tabletták is hasonló hatásfokúak, mint a jól ismert Boom Boom vagy éppen Gold Power, csak kevésbé ismertek a vásárlók körében. Ezzel az ajándék doboz Diablo vagy Maraton potncianövelővel szeretnénk egy grátisz kipróbálási lehetőséget biztosítani vásárlóinknak. A jól ismert kőkemény hatás és kizárólagosan természetes összetétel, ennek a két terméknek is az ismérve.

A Gold Power átmeneti készlethiányai esetén megegyező árú és hatásfokú 69 for Men, míg a Boom Boom hiánya esetén Tornado kerül a csomagba. (szontén hasonló árú és hatásfokú készítmény)

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00