Ügyfélszolgálat: +36(30)563-6134 (9 - 14 óráig)

kapszulaCENTER
Heabal

Heabal

(0 termék)

Megérkezett a piacon a legszélesebb ízpalettával rendelkező Heabal hevítőrúd termékcsalád, mely immáron Magyarországon is elérhető! Heabal termékek között jelenleg nem kevesebb, mint 12 különböző aromájú nikotin- és dohánymentes hevítőpálcát találhatsz. Ezek a termékek kínálják jelenleg a hagyományos dohányzás egyik legjobb alternatíváját. A pattintós aromagolyókkal ellátott termékek különleges ízélményt ígérnek, miközben segítenek a dohányzásról áttérni egy nem csak kellemesebb de jóval egészségesebb alternatívára. 

Ha szereted a kávés ízt, semmi gond, megtalálod, de ha épp a gyümölcsös ízeket kedveled? Semmi gond választhatsz akár ananász, banán vagy akár eper ízek közül is. Ilyen ízekkel semelyik más hevítőrúd márka sem rendelkezik. Ettől is különlegesek a Heabal nikotin és dohánymentes hevítőrúdjai.

A Heabal hevítőrudak pattintós aromagolyókkal vannak ellátva. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a különböző aromájú termékek ízeit pattintással tudod előhívni, amikor csak kedvet kapsz hozzá. 
Ha tehát original formájában szeretnéd kiélvezni a hevítőrudat, ne pattintsd el az aromakapszulát. Ha viszont szükségét érzed egy kis plusz kényeztetésnek, egyetlen pattintással aktiválni tudod az aromagolyót, mely így különleges, intenzív ízt ad a hevítőpálcának. 

Próbáld ki a legkülönfélébb ízeket és válaszd ki új kedvencedet!

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS