Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
healcier mentol
healcier mentol healcier hevitorud mentol

Healcier Healcier

Healcier hevítőrúd - mentolos

Hevítőrúd Lapsang Souchong fekete teából, hozzáadott mentol ízzel, amivel nikotinmentesen "dohányozhat".


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 4562441909015

Kiszerelés: 20 darab

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-09-30
1590 Ft (1252 Ft + ÁFA)

Egységár: 80 Ft / darab

1 / 4

healcier hevitorud mentol
healcier mentol
healcier hevitorud mentol
healcier mentol
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A Healcier a legújabb generációs dohánymentes termékeket hozza el most Önnek. A Healcier komoly kutatás fejlesztés során jutott el odáig, hogy most már a harmadik generációs termékcsaláddal rukkoljon elő a vásárlói felé.

A Healcier Menthol hevítőrúd az egyik legjobb ízhatással elérhető mentolos ízesítésű hevítőrúd. Amennyiben Ön már jó ideje azon gondolkozik, hogy leváltaná a hagyományos cigarettát valami sokkal egészségesebbre, akkor a Healcier nikotinmentes és dohánymentes terméke kiváló választás lehet. A Healcier termékei mentesek a kemikáliáktól és a kátránytól is, így lényegesen kevesebb káros anyag kerülhet az Ön szervezetébe, mint a hagyományos égésű dohánytermékek esetében.

A Healcier Menthol kellemes, lágy mentolos ízzel rendelkező hevítőrúd ízanyaga a hevítés során szabadul fel, és a szívás következtében kerül a szájába, ekkor okozva Önnek a legjobb, frissítő mentolos ízhatást amit valaha hevítőrúd esetében érzett. Nem kell tartania a káros anyagoktól, a kellemetlen szagoktól, mely az általános cigaretta égésének egyik legkellemetlenebb környezetére gyakorolt mellékhatása. Önnek és környezetének sem kell attól tartania, hogy passzív dohányzás érzését szenvedjék meg.

A Healcier hevítőrudak elszívása után a rossz szájszag is csak a múlté már. A dohányfüggőségét ezáltal könnyen lecserélheti amennyiben Ön a Healcier Menthol ízesítéssel ellátott kissé mentolos utóízzel rendelkező terméket fogyasztja, Gondoljon még abba is bele, hogy a Healcier termékek elszívása utána a nap végén nem kell arra várnia, hogy a mosógépbe dobja cigarettafüsttől bűzölgő ruhadarabját. Ennek most vége. A Healcier termékek alkalmazását követően Ön csak a kellemes érzésekre fog emlékezni nap végén is, nem pedig a kellemetlen hatásait szenvedi majd meg. Próbálja tehát ki az új generációs ízesített hevítőrudakat.

A Healcier Menthol hevítőrúd a következő összetevőket tartalmazza:

A Healcier Mentol hevítőrúd legfőbb alapanyaga a Lapsang Souchong fekete tea, melynek a jellegzetes füstös aromáját a hagyományos fenyőfa tűzön való füstölésnek köszönhet. Ehhez jön hozzá egy kis mentol aroma, mely igazán különleges ízzel látja el a terméket.

Healcier Menthol lágyan frissítő mentollal használata:

A Healcier Menthol – hevítőrúdjait meggyújtani egyáltalán nem kell, sőt egyáltalán nem is szabad! A most magyarországi forgalomban lévő dohányhevítő készülékek szinte mindegyikével kompatibilis. Tudomásunk szerint Magyarországon az IBuddyIQOSGlo, QOQPloom Tech,Uwoo és Jlv  hevítő készülékek amik megvásárolhatóak és ezek szinte mindegyikével használható a Healcier új generációs hevítőrúdjai. Természetesen még számos más készülék is létezik a világon amit még jelenleg Magyarországon nem forgalmaz senki, így abban az esetten ha az Ön készüléke nem a felsorolt hevítőkészülékek valamelyike, úgy kérjük Önt arra, hogy mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot akár e-mail formájában, akár valamelyik telefonos elérhetőségünkön, hogy utána tudjunk kérdezni annak, hogy az Ön által jelenleg használt készülék megfelelő lehet e a Healcier termékhez. Amennyiben az Ön hevítőkészüléke NEM szerepel a felsoroltak között, akkor a használat esetén előforduló károkkal, problémákkal kapcsolatban, sajnos NEM tudunk egyáltalán felelősséget vállalni.

Kiszerelés: 1 doboz / 20 darab - 1 karton / 10 doboz

A Healcier Mentol hevítőrúd előnyei:

 • Nem hagyományos cigi
 • Kellemesen mentolos, nem túl erős
 • 0% nikotint tartalmaz
 • 0% dohányt tartalmaz
 • Kátrányt egyáltalán nem tartalmaz
 • Egészségesebb a hagyományos cigarettánál
 • Amennyiben a leszokás a cél, akkor egy remek alternatíva lehet
 • Füsttel egyáltalán nem fogja zavarni az Ön körül lévőket.
 • Nincs többé kellemetlen szagú száj, ruha, bőr

ÍZESÍTÉS: Mentol
NIKOTIN TARTALOM: Nem tartalmaz nikotint

Figyelmeztetés!

 • Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
 • LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
 • Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
 • Gyermekek elől elzárva tartandó.
 • Várandós nők és szoptatós anyák részére a termék használatát nem javasoljuk.

Termék értékelések

Értékelés beküldése
  töltés

  TÖLTÉS