HOT

Hot Twilight Woman EDP (10 ml)

Csábítsa el álmai férfiját könnyedén! Extra erős feromon parfüm. A Hot Twilight Extra Strong Woman ennek az erősebb, még több feromont tartalmazó változata nők számára. Hódíts, csábíts és csavard el minden férfi fejét!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
6890 Ft
5990 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)

Ezzel az extra erős, feromon tartalmú parfümmel egyáltalán nem lesz nehéz dolgod. Bár illatmentes, mégis rendkívül magas koncentrációban tartalmaz szexuális feromonokat, melyek tudat alatt hatnak, a szagláson keresztül.

Ezt a parfümöt használva, minden kívánságod valóra válhat, bárkit megkaphatsz, akit csak szeretnél! Egészen kis mennyiséget is elegendő felvinni belőle a nyak, csukló környékére és a hatás biztosan nem marad el.

Praktikus, szórófejes, üvegcsében.

 

Kiszerelés: 10ml

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Kiszerelés 10 ml
Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00