HOT

Hot Twilight Man EDP (10 ml)

Twilight Man spray, egy titokzatos, provokatív parfüm férfiaknak a feromon vágyfokozó hatásával! A Hot Twilight Extra Strong Man ennek az erősebb, még több feromont tartalmazó változata férfiak számára. Extra magas feromon tartalommal! Hódíts, csábíts és csavard el minden nő fejét!
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
6890 Ft
5990 Ft
excluding shipping

Ezzel az extra erős, feromon tartalmú parfümmel egyáltalán nem lesz nehéz dolgod. Bár illatmentes, mégis rendkívül magas koncentrációban tartalmaz szexuális feromonokat, melyek tudat alatt hatnak, a szagláson keresztül.

Ezt a parfümöt használva, minden kívánságod valóra válhat, bárkit megkaphatsz, akit csak szeretnél! Egészen kis mennyiséget is elegendő felvinni belőle a nyak, csukló környékére és a hatás biztosan nem marad el.

Praktikus, szórófejes, üvegcsében.

 

Kiszerelés: 10 ml

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Kiszerelés 10 ml
Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00