HOT

Hot Twilight Man (10-50 ml)

Provokatív parfüm férfiaknak a feromon vágyfokozó hatásával!
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
*
5890 Ft
4490 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Szeretne még a legjobb nők szemében is vonzó lenni? Szeretne magabiztosnak tűnni? És mit szólna, ha megőrülnének önért a legjobb csajok is? Ha igen próbálja ki az afrodiziákumot, a Hot Twilight Man vágyfokozó feromon parfümjét.

 

A Hot Twilight extra erős feromon tartalmú vágyfokozó parfümmel egyáltalán nem lesz nehéz dolga, a vonzalom kiépítése egyszerűbb lehet, mint valaha. Bár ez az afrodiziákum illatmentes, mégis rendkívül magas koncentrációban tartalmaz szexuális feromonokat, melyek tudat alatt hatnak, a szagláson keresztül így Ön vonzóbb lehet a szemükben. A feromon parfum használatával minden kívánsága valóra válhat a nőket illetően, megnövekedett önbizalmának köszönhetően szinte bárkit megkaphat, akit csak szeretne! Egészen kis mennyiséget is elegendő felvinni belőle a nyak, csukló környékére és a hatás biztosan nem marad el. Az általunk kínált feromon tartalmú parfümök mesterséges afrodiziákumokat, azaz szintetikus feromonokat tartalmaznak, melyek hatása ugyanaz, mint az ember által termelt természetes feromonoké. Segítségükkel szimpatikussá illetve vonzóvá válhat még a legjobb nők körében is, a csábítás egyszerűbb és könnyedebb lehet, a vonzalom pedig nagyobb mint előtte bármikor! A pheromone szexuális csalogatóanyag a megfelelő testi és fizikai kondícióról illetve kiváló génekről árulkodik, mely belélegzése a nőkből ellenállhatatlan szexuális vonzódást válthat ki. A Hot Twilight Man feromon parfüm illatmentes, ezért a nők tudattalanul fogják Önt vonzóbbnak találni!

 

A Pheromone az új afrodiziákum!

A pheromone egy szexuális csalogatóanyag, melynek vágyfokozó hatását a legújabb kutatások során fedezték fel. A férfi pheromone szexuálisan izgató hatást kelthet a nőkben, melyet az orrban lévő VNO szerv (vomero-nazális szerv) érzékel és amely információk közvetlenül az agyba továbbítódnak. A feromonok bőrfelszínről történő elpárolgásával az ellenkező nem figyelme kiéleződik, így Ön könnyen a figyelem középpontjában találhatja magát. A pheromone egy olyan szexuális illatanyag, mely tudat alatt kis koncentrációban is erősen befolyásolja az ellenkező nem viselkedését, ezért is afrodiziákum. A férfiak szervezete ugyan termel pheromone-t, ám ezeket a különféle tusfürdők és parfümök ezt elnyomhatják. A Hot Twilight férfi feromon parfüm koncentrált pheromone tartalmának köszönhetően visszaadhatja Önnek férfias kisugárzását és a nőkben erős szexuális vágyat ébreszthet!

 

A feromonok hatásának vizsgálata a szexuális vonzódásra

Nem publikált feromon és afrodiziákum tesztek során az emberek párkapcsolati viselkedését és szexuális magatartását elemezték a feromonok és a szexuális vonzódás tekintetében. A csábítás során azok a férfiak, akiknek intenzív volt a feromon kibocsátásuk, sokkal több nővel keveredtek szexuális kapcsolatba, a vonzalom nagyobb volt, mint akiknek nem, vagy csak alig termelődött a bőrében feromon afrodiziákum.
A Hot Twilight Man fm parfüm segítségével Ön visszanyerheti életerős férfias kisugárzását! Nem kell mást tennie, mint kipróbálni a Hot Twilight feromon parfümjét és adni egy esélyt, hogy a csábításban ilyen könnyen profivá váljon, a csajozásban pedig példaképpé!

 

A szagok és a Hot Twilight feromon parfüm jelentősége a csábításban

Nem is gondolná, hogy a szexuális szagok mennyire fontosak a párválasztás folyamán!  Észrevette már, hogy vannak emberek, akik egyetlen szót szólnak és mégis rögtön szimpatikusak, vonzóak a nők számára és a hölgyek a közelükbe akarnak férkőzni? Igen, vannak ilyen embrek akiket a természetes feromonjaik miatt imád a közönségük. Az afrodiziákumokról, más néven feromonokról rengeteget olvashatunk, de szerepüket csak mostanában kezdik igazán felfedezni. A feromonok, mint vágykeltő és vágyfokozó afrodiziákumok szerepe az állatvilágban már régebb óta ismert a kutatók számára, ám emberekre gyakorolt hatását vizsgálva rájöttek, hogy a feromon afrodiziákumok igen nagy mértékben befolyásolják és irányítják nemi viselkedésünket, emellett nagy szerepet játszanak abban, hogy vonzónak találjuk-e az ellenkező nemet. A feromon afrodiziákumok olyan szexuális vágyfokozó illatanyagok, melyek tudat alatt hihetetlenül kis mennyiségben is befolyásolják az ellenkező nem vonzódását, viselkedését, és teszik a férfiakat a hölgyek számára szexuálisan vonzóbbá! A vágykeltő feromon afrodiziákumok nem írják át az emberi érzések és ízlések fonotsságát, csak a csábítás és párválasztás folyamatát segítik elő. 

 

Milyen vágykeltő és vágyfokozó hatásai lehetnek a Hot Twilight parfüm használatának?

 • az afrodiziákumok használatával jóval sikeresebb lehet a nők körében
 • önbizalma megnövekedhet, amit a nők is észre fognak venni
 • az fm parfüm segítségével megnőhet az ön iránti érdeklődés
 • pozitívabb és barátságosabb lehet a kisugárzása
 • nagyobb vonzalom lehet érethető, szexuálisan vonzóbb lehet a nők számára
 • párjával érdekesebb lehet a szexuális kapcsolata, hiszen vonzóbbnak láthatja önt
 • a fermon parfüm használatának pozitív hatása lehet a szexuális vágyra
 • határozottabb, magabiztosabb lehet az ellenkező nem számára
 • a nők ellenállhatatlan szexuális vágyat érezhetnek Ön iránt, mely nagyban segíti a csábítás sikerében!
 • a csábítás illatával, az feromon vágykeltő afrodiziákum segítségével könnyedén a figyelem középpontjába kerülhet
 • a feromon afrodiziákum használatával több csókban, flörtölésben, nemi érintkezésben lehet része!
 • használatával szexuális magabiztosságra és férfias megjelenésre számíthat!

 

Milyen mennyiséget kell használni a Hot Twilight Man feromon készítmény és afrodiziákum üvegéből?

A Hot Twilight Man feromon afrodiziákum úgy lett kifejlesztve, hogy nagyon kis mennyiségben is kifejti hatását, melytől Ön vonzóbb és magabiztosabb lehet a nők szemében. Elég egy fújás és máris büszkén és magabiztosan sétálhat ki a legjobb nők közé is!

 

Létezik Illatos és illatmentes Hot Twilight Man feromon parfüm is?

Igen létezik mindék típusú feromon parfüm, az EDT jelölésú az illatosított, míg a natúr az illatmentes vágyfokozó afrodiziákumot takarja.

 

hot twilight man feromon parfüm

 

Gyártó: HOT PRODUCTS (UK) LTD. 

Származási ország: Ausztria

WeboldalHot-production

HOT katalógusletöltés

Alkalmazás: a fül környékére vagy nyakra, csuklóra jutatott 1-2 pheromone cseppel már elérheti a kívánt hatást!

Kiszerelés: 1 üveg tartalma 10 ml (0.34fl.oz). Szintetikus emberi feromon. Praktikus, szórófejes, üvegcsében.

 

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Kiszerelés 10 ml
Célközönség férfiak
Adagolás 1-2 fújás / alkalom
Egységár 589 Ft / ml
ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!