Hypno Love (50ml)

Hypno Love prémium feromon parfüm férfiaknak. Feromon tartalma miatt a hölgyek tudat alatt elkezdenek vonzódni Önhöz.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
6490 Ft
3390 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A Hypno Love feromon parfüm egy férfiaknak szánt illatosított feromon készítmény mellyel még nagyobb eséllyel babonázhatjuk meg a számukra kedves hölgyet, esetleg hölgyeket. Ez a feromon tartalmú készítmény elősegíti a testi vonzalom kialakulását, anélkül hogy ezt a másik fél észre venné, a feromon ugyanis észrevétlenül hat a másik félre. Minden Hypno Love feromon készítmény mellé természetesen jár az ajándék Szentesipeti: Kód című csajozás ebook is.


A feromonok hatásának vizsgálata a szexuális vonzódásra

Nem publikált feromon és afrodiziákum tesztek során az emberek párkapcsolati viselkedését és szexuális magatartását elemezték a feromonok és a szexuális vonzódás tekintetében. A csábítás során azok a férfiak, akiknek intenzív volt a feromon kibocsátásuk, sokkal több nővel keveredtek szexuális kapcsolatba, a vonzalom nagyobb volt, mint akiknek nem, vagy csak alig termelődött a bőrében feromon afrodiziákum. 

A Hypno Love feromon parfüm segítségével Ön visszanyerheti életerős férfias kisugárzását! Nem kell mást tennie, mint kipróbálni a Hypno Love feromon parfümjét és adni egy esélyt, hogy a csábításban ilyen könnyen profivá váljon, a csajozásban pedig példaképpé!


Illatosított vagy natúr feromon készítmény a Hypno Love?

Ez a feromon spray egy igen intenzív és vonzó férfias illattal van ellétva, hogy ne csak a feromonok, hanem maga az illat is vonzó legyen a kiszemelt nő számára. Ne feledjük el, hogy a csábítás és vágykeltés igen hatásos eszközei az illatok. Számos esetben a férfias illat, például az izadtság szag is tud vonzó lenni egy nő számára, a Hypno Love vágykeltő illatáról és feromon tartalmáról nem is beszélve.


A Hypno Love használata, hogy ön egy igazán vonzó férfi legyen a nők körében

Érdemes randi vagy akár a szeretkezés előtt is két-három fújást nyomni a nyak vagy fül környékére, így biztosított a szexuális vonzódás. A tökéletesebb csábításhoz ajánljuk az ajándék csajozás ebook elolvasását is!

 

Gyártó: RUF Erotic 

Töltőanyag: 50 ml

Származási ország: Franciaország

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Meglévő vélemények

Kellemes illat, de nincs hatása
Régóta lehet olvasni ezekről a feromon tartalmú löttyökről, ezért úgy gondoltam, teszek egy próbát velük. A Hypno Love illata nem rossz, de semmi hatását nem éreztem annak, hogy felkelteném vele a nők érdeklődését. Valószínűleg placebóként működik, megdobja az önbizalmat, de semmi egyéb. Aki csodaszerre vár, az nagyot fog csalódni. A többi feromon tartalmú parfümről nem tudok nyilatkozni, de valószínűleg hasonlóképp "működnek".
Beküldő: Vendég | Dátum: 2018.09.11. 11:34
Az értékelés hasznos volt? Igen / Nem (1/0)
ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!