Hypno Love (50ml)

Hypno Love prémium feromon parfüm férfiaknak. Feromon tartalma miatt a hölgyek tudat alatt elkezdenek vonzódni Önhöz.
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
6490 Ft
5490 Ft
excluding shipping

A Hypno Love feromon parfüm egy férfiaknak szánt illatosított feromon készítmény mellyel még nagyobb eséllyel babonázhatjuk meg a számukra kedves hölgyet, esetleg hölgyeket. Ez a feromon tartalmú készítmény elősegíti a testi vonzalom kialakulását, anélkül hogy ezt a másik fél észre venné, a feromon ugyanis észrevétlenül hat a másik félre. Minden Hypno Love feromon készítmény mellé természetesen jár az ajándék Szentesipeti: Kód című csajozás ebook is.


A feromonok hatásának vizsgálata a szexuális vonzódásra

Nem publikált feromon és afrodiziákum tesztek során az emberek párkapcsolati viselkedését és szexuális magatartását elemezték a feromonok és a szexuális vonzódás tekintetében. A csábítás során azok a férfiak, akiknek intenzív volt a feromon kibocsátásuk, sokkal több nővel keveredtek szexuális kapcsolatba, a vonzalom nagyobb volt, mint akiknek nem, vagy csak alig termelődött a bőrében feromon afrodiziákum. 

A Hypno Love feromon parfüm segítségével Ön visszanyerheti életerős férfias kisugárzását! Nem kell mást tennie, mint kipróbálni a Hypno Love feromon parfümjét és adni egy esélyt, hogy a csábításban ilyen könnyen profivá váljon, a csajozásban pedig példaképpé!


Illatosított vagy natúr feromon készítmény a Hypno Love?

Ez a feromon spray egy igen intenzív és vonzó férfias illattal van ellétva, hogy ne csak a feromonok, hanem maga az illat is vonzó legyen a kiszemelt nő számára. Ne feledjük el, hogy a csábítás és vágykeltés igen hatásos eszközei az illatok. Számos esetben a férfias illat, például az izadtság szag is tud vonzó lenni egy nő számára, a Hypno Love vágykeltő illatáról és feromon tartalmáról nem is beszélve.


A Hypno Love használata, hogy ön egy igazán vonzó férfi legyen a nők körében

Érdemes randi vagy akár a szeretkezés előtt is két-három fújást nyomni a nyak vagy fül környékére, így biztosított a szexuális vonzódás. A tökéletesebb csábításhoz ajánljuk az ajándék csajozás ebook elolvasását is!

 

Gyártó: RUF Erotic 

Töltőanyag: 50 ml

Származási ország: Franciaország

Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00