Ice Mint (24ml)

A menta erejével és egyedi ízével mindenki kedvencévé válhat
Kiszrelés: 24 ml
Egységár: 216 Ft / ml
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
5190 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Az Ice mint egy zseniális poppers aroma. Fenomenális hatással és a menta egyedi, friss illatával rendelkezik. Ez az új poppers nagyon erős és nem alkalmas kezdőknek. A hatás azonnal jelentkezik, nagyon tartós, és fejfájás nélkül eltűnik. Új csomagolásban, nagyobb 24 ml-es, barna téglalap alakú palackban érkezik. Az Ice Mint megdöbbentően új, egyedi jellegzetes illatával önt is le fogja nyűgözni. Különösen alkalmas a féktelen találkozókra és valóban a nagyméretű játékok kezelésére. Mindenki, aki kipróbálta ezt a Poppers-t, szerette és szeretni fogja!

Összetevők: 90% isopropyl nitrit

Kiszerelés: 24ml

Figyelem! A Rush (Poppers) aromák használata során kerülje az ételek és italok fogyasztását, nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát!

Meglévő vélemények

erős
tényleg erősebb az eddig használt popperseknél, enyhe mentolos illat, azért kiérezni alóla a tiipikus poppers szagot, de egyfokkal jobb.
nem mértem használat közben vérnyomást, de biztos, h erősebbb, mint a többi, volt, hogy elég erős szédülés jött rám (pedig nem.szoktam túlzásba vinni)
szóval ütős cucc! akinek az élet3 slukk után kezdődik, próbálja ki ezt!
Beküldő: Vendég | Dátum: 2018.10.30. 9:24
Az értékelés hasznos volt? Igen / Nem (1/0)
Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó termékek
ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!