Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Kávé

(2 termék)

A kávé egyrészt azon termékeknek a megnevezése, melyeket bizonyos kávéfajok magjainak feldolgozásával állít elő a mezőgazdaság és az ipar (pl. pörkölt kávé, szemes kávé, babkávé, őrölt kávé), másrészt annak az italnak a megnevezése, melyet az előbb említett termékekből készítenek, s amely világszerte népszerű élvezeti cikk.

Webshopunkban megtalálható a kávé minden formája, vagyis árulunk kávékapszulát, szemes kávét, őrölt kávét és kávépárnát, úgynevezett POD-ot is.

Kávé fajták (kávékapszula, szemes kávé és őrölt kávé)

A kávékapszula azoknak ajánlott akik gyorsan és praktikusan szeretnék megkapni a koffeinjüket, az íz és az aroma színvonalának megtartása mellett. Főleg irodákba és modern háztartásokban elengedhetetlen része a kávékapszulás főzőgép a mindennapoknak.

A szemes kávét a legkörülményesebb elkészíteni de a leghardcore-abb kávé rajongóknak ezt a fajta kávét ajánljuk. Az ízek és a zamatok talán a pörkölt kávéban vannak meg legerősebben, legyen szó akár arabica vagy robusta kávékról. A szemes kávé kiválóan tartósítja és raktározza el az aromákat, amik csak az őrlés pillanatában szabadulnak ki a kávészemekből.

Az őrölt kávék az arany középutat jelentik a praktikusságot tekintve, de a jóbb minőségűek az ízben és zamatban sem gyengébbek, mint egy szemes kávékülönlegesség.

Negyedik ritkán említett fajtája a kávénak a kávépárnák. Ezek a kávékapszulákkal rokonok, de itt egy papírtasakba teszik, amit fóliába tesznek és védőgázzal töltik meg. Hasonló elven müködnek a kávétasakok is, mint a kávékapszulák. A kávépárnákat másnéven kávé podoknak is nevezik.

Arabica és robusta kávék

Legyen szó akár szemes, őrölt kávéról vagy éppen kávékapszulákról, mind két fajta kávé típusból készül: arabica vagy robusta kávéból. Az arabica kávénak alacsonyabb a koffein tartalma, kellemesebb, lágyabb és aromásabb az íze. Általában ez a típus a cappuccinok, latte machiattok és egyéb hosszú kávék alapja. Ezzel szemben a robustában több a koffein, karakteresebb, durvább íze van, mely legfőképpen az espressok és americanokban fordul elő zömmel.

A kapszulacenteren elérhető kávé mind minőségi, kifogástalan kávé, amiket személyesen tesztelünk. Több termék is fennakadt a rostánkon, de olyat nem akarunk árulni, ami nem üti meg az általunk kitűzött szintet. Valljuk, hogy kávérajongó fogyasztóinknak csakis a legjobbat nyújtsuk és ebből az elvárásunkból nem engedünk. Azoknak javasoljuk kávékülönlegességeinket, akik a kávézás szerelmesei és többet szeretnének kapni, mint a szupermarketekben kapható középszerű, hagyományos kávék.

Miért érdemes kávézni?

Ezt nem ragoznánk túl annyira egyértelmű. Mert finom, mert kultúrája van, mert egészséges, mert élénkít, mert mindig jó program beülni egy kávéra, mert...

Várjuk kávéimportőrök és kávéforgalmazók jelentkezését is. Szívesen viszonteladjuk bármely gyártó termékeit, ha megfelelő minőségűnek ítéljük meg. Valljuk, hogy a kávézás egy minőségi időtöltés, amely egészséges és örömet okoz, ezért szeretnénk a kávézás örömét és élményét terjeszteni ügyfeleink körében.

Elsősorban étrend-kiegészítő webshop vagyunk, de nyitunk más egyéb egészséges termékek irányába, mint teák vagy éppen különböző kávékülönlegességek. 

Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Készlet
töltés

TÖLTÉS