KSM-66 Ashwagandha (120 kapszula)

300 mg Ashwagandha kapszulánként.
Kiszrelés: 120 kapszula
Egységár: 67 Ft / kapszula
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
7990 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Az Ashwagandha az ayurvéda, a hagyományos Indiai gyógyászat zászlóshajója. Ez a növény már évszázadok óta ismertté vált, de használatát a mai napig jelentős növekedés övezi a világon a farmakológiában elterjedt legfrissebb tanulmányok miatt.

Miért a KSM-66 Ashwagandha?

A KSM-66 az Ixoreal Biomed által gyártott ashwagandha kivonat, amelyet olyan eljárással hoztak létre, amely 14 év kutatás-fejlesztés eredménye. A KSM-66 a mai világpiacon a legmagasabb koncentrációjú kivonat, amelyet az ashwagandha gyökereinek felhasználásával készítenek el. A "Zöld-kémiai" elveken alapuló elsődleges extrakciós eljárással állítják elő, alkohol és más kémiai oldószerek használata nélkül.

Több randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollált humán klinikai vizsgálatban alátámasztották a következőket:

  • Csökkenti a mindennapi stresszt, amit a túlzott munkavégzés és a fáradtság okoz
  • Segíti a mentális egészséget, a koncentrációt és az éberséget
  • Segíti a normális élettani és teljesítményi szinteket
  • Segíti a sportteljesítményt

A KSM-66 vegán kapszulákban kapható, glutén mentes, nem GMO, 100% organikus összetevőkből. A termék SO 9001:2008 és GMP tanusítvánnyal rendelkezik.

A KSM-66 Ashwagandha hatása

A KSM-66 kivonat előnyei széles körűek. Adaptogénként a ashwagandha egyfajta relaxációs érzést hoz létre, növelve potenciális felhasználását a stresszmentesség kiegészítéseként. Ashwagandha ezt elérheti a stressz okozta immunszuppresszív hatások és a kortizol (a fő stressz hormon a szervezetben) koncentrációinak csökkentésével. Ez kedvező lehet azok számára is, akiknek hangulatjavításra van szüksége. Megakadályozza a káros stresszválaszokat és nyugtató hatásokat vált ki, amelyek közül sok hasonló a GABA-hoz (gamma-amino-vajsav). 

Az ashwagandha ezenfelül magas antioxidáns tartalmának köszönhetően javítja az immunrendszer működését, csökkenti a vércukor szintjét, fokozza a sportteljesítményt, csökkenti a gyulladásokat és javítja a hangulatot.

A KSM-66 adagolása

Naponta vegyen be egy 300 mg-os KSM-66 Ashwagandha kapszulát.

 

A KSM-66 díjai: “SFE-Herbal Industry Leader Award” 2016, Frost & Sullivan 2014 “Product Innovation in Botanicals” award, “Best Botanical Ingredient” award for 2013 at Natural Products Expo West and “Innovative Ingredient of the Year” award for 2012 at Panacea.

Gyártó: Ixoreal Biomed

Kiszerelés: 120 kapszula

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!