Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Lust Date
Lust Date

Lust Date

Erotikus társasjáték párok számára. Legény és leánybúcsúk humoros kelléke lehet.A játék egy pár részére készült, de...


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5998323605048

Súly: 430 g

Készlet információ: készleten Szállítási dátum: 2021-10-23
8090 Ft (6370 Ft + ÁFA)

1 / 3

Lust Date
Lust Date
Lust Date
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék
Erotikus társasjáték párok számára. Legény és leánybúcsúk humoros kelléke lehet.

A játék egy pár részére készült, de ha merészen egy harmadik résztvevő is becsempésződik az ágyba, biztosan megtalálják a módját, hogyan játszanak.

A játékékosok a játék során döntik el, hogy a feladatok közül melyik felel meg jobban ízlésüknek. A lágyabb, inkább a partner megismerését szolgáló feladatokat hajtják végre, vagy a merészebb ötleteket kedvelik inkább. Bármikor változtathatnak, már a játék elején, de akár közben is. Minden játékkártyán két feladat található, a játékos ezek közül választhat. Így a játék lehet, egy egyszerű, kellemes elfoglaltságot nyújtó szexi játék, vagy egy igazi erotikával, és népszerű fantáziákkal fűszerezett szexkaland.

A játék célja a jutalomkártyák megszerzése. Az ajándékkártyákon található szexjutalmak rögtön a játék végén beválthatók, vagy elraktározhatók későbbre és napokig kellemes kényeztetésben lehet része a nyertesnek. A nyertes az ajándékkártyákból úgy állíthatja össze szexi kívánságait, ahogyan eddig csak álmaiban.

A doboz tartalma:

24 db jutalomkártya, mindegyik kártyán két feladattal. Egyik a kezdő párok ismerkedésében segít, a másik merészebb és intimebb
72 db feladatkártya, szintén két feladattal, a kezdő és haladó szerelmesek részére.
A játék bátran használható olyan, még kezdő partnerkapcsolatban is, ahol túl nagy merészség lenne lerohanni a partnert a szexxel kapcsolatos feladatokkal. De aki a buja, érzéki estékre vágyik, az is megtalálja számításait.

A felnőtt társasjátékokat 18 éves kor alatt nem ajánljuk!

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS