Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Magömlés késleltető kisokos

Magömlés késleltető

2018. július 6.

A korai magömlés minden férfi rémálma. A férfiak félnek a besüléstől és emiatt ez sajnos egy pszichés, öngerjesztő folyamat is tud lenni. Főleg a pornófogyasztási szokásos szélesebb körben való elterjedése óta minden férfi azt gondolja standardnak ha 50-60 percig eltart egy aktus. Az más kérdés, hogy egy 45 perces snittet 2-3 ejakuláció közti anyagból vágnak össze ill. a pornószínészek magömlés késleltető tablettákat használnak többnyire. Szintén másik vetülete az aktus hosszának, hogy a hölgyek sem szeretik az 1 órás meneteket, mert ennyi idő után már megterhelő a hüvelynek is és már nem feltétlen örömet jelent.

Mennyi idő egy átlagos aktus?

Kényes téma, mint a hímvessző hossza és az önbeszámoláson alapuló kutatások általában túlzóak. Egyes kutatások alapján 2-4 perc, míg máshol 5-7 percet mértek. Az azonban tény, hogy 10 perc alatti hosszról beszélhetünk, efelett ritka az aktus és az is maximum a második vagy a harmadik. Korai magömlésről akkor beszélhetünk ha a 2 percet sem éri el az aktus hossza, ez azonban különböző technikákkal elnyújtható. Kórosan korai magömlésről akkor beszélhetünk ha a hmvessző már a hüvelybe való behelyezés előtt már ejakulál. (lásd: Amerikai Pite)

A magömlés biológiája

Nemi ingerek hatására a létrejött erektált pénisz képes ejakulálni. A makkot érő fizikai ingerek és a vizuális és audio ingerek hatására a jel felmegy az agyba. Az agyból a gerincvelőn keresztül a magömlést létrehozó jel visszamegy a nemi területekre és az 5. és 6. csigolya közötti részt ingerli. A megömlés késleltethető akár a makk stimulálásának enyhítésével vagy a jel átvitel gyengítésével.

magömlés késleltető

Magömlés késleltető módszerek:

Bio feedback

Ez a legegyszerűbb módszer, csak kellő önuralmat igényel. Mikor közelít az orgazmus egyszerűen csak meg kell állni, ha nagyon erős az inger akkor a hímvesszőt ki is kell venni a hüvelyből. Mikor a magömlést kiváltó inger gyengül lehet folytatni az aktust. komolyabb korai magömlés betegség esetén ez lehet akár csak 3-5 lökés, míg enyhe problémánál akár egy perc is. Lényeg az önuralom és a fokozatosság.

PC izom torna

A PC izom (pubococcygeus) a prosztata és a gát között található izom, melyet erősítve jobbá tehető a merevedés és a magömlés feletti kontroll. A gátizmok összeszorításával és elengedésével erősíthető ez az izom. Mintha a vizeletet szeretnénk visszatartani, majd elengedni.Hasonlóan szettekkel edzhető, mint a normál izmok. Például 4*25 összehúzással naponta, csak akár egy unalmas megbeszélésen is csinálhatjuk.

Elszorításos módszer

Hasonló, mint a biofeedback módszer, csak annyival fokozható, hogy a makk alatt az ujjakkal enyhe nyomást kell gyakorolni és az orgazmus közeli állapot egyből enyhíthető.

Női orgazmus elérése előbb

Sokaknál a korai magömlés elsősorban pszichés probléma, vagyis a fejben dől el. Ha előtte ujjal vagy orálisan a nő már ki lett elégítve, akkor nincsen teljesítménykényszer, így a korai magömlés késleltethető, mivel a kiváltó okok megszűnnek.

Ejakuláció késleltető óvszer

Az óvszer a magömlést szabályozó kör elejét gyengíti, vagyis a makk stimulálását enyhíti. Vannak magömlés késleltető óvszerek, amiknek vastagabb a kialakítása vagy akár lidocainnal vannak bevonva, amik érzéstelenítik a makkot.

Érzéstelenítő

A makkra érzéstelentőt dörzsölve szintén késleltethető a magömlés. Javasolt az aktus előtt legalább 10 perccel bekenni, hogy beszívódjon és a hölgy partner hüvelyét ne érzéktelenítse be, hiszen nálunk nem probléma a túl gyors orgazmus. A probléma ezzel a módszerrel, hogy a gyengébb potenciájú férfiaknál az érzéstelenítő a merevedés megszűnésével is járhat.

Dapoxetin és más ejakuláció késleltető gyógyszerek

A dapoxetin a Piriligy gyógyszer hatóanyaga, mely gyengíti az ingerület átvitelt, ezáltal megakadályozza a túl gyorsan fellépő orgazmust. A Piriligy egy gyógyszer, így csak orvos által felírva, vényre kapható. Online nem árusítható csak patikában lehet hozzájutni. A dapoxetin egy SSRI, azaz szelektív-szerotonin-visszavétel-gátló, tehát csak óvatosan a használatával, mert az idegrendszer és az ingerület átvitelt szabályozó kemikália, tulajdonképpen egy antidepresszáns.

Magömlés késleltető étrend-kiegészítők

Ilyen étrend-kiegészítő például az Ejacontrol vagy a Long Love, melyek csak természetes összetevőket tartalmaznak és segítik a megömlés feletti kontrollt. Szexuális aktus előtt 1 órával kell bevenni őket és a segítségükkel a korai magömlés megelőzhető. Általában pár alkalom után a pszichés szorongások megoldódnak és kapszulák nélkül is normál hosszúságú lesz az aktus.

 

 

 

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Kapcsolódó termékek

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00