Green Mate Tea - Fuerte (200g)

A Mate Green Fuerte 90% yerba maté mellett tartalmaz hozzáadott gingko bilobát, guaranát, catubát, goji bogyót, menta levelet, citromfüvet, ribizlit és kaktuszt.
SKU: YMTFUE
Delivery date: 1-2 days
Manufacturer: Yerba Market
1590 Ft
excluding shipping

 

Összetétel: yerba mate 90%, 10% guarana, catuaba, Ginkgo biloba levél, Goji, menta, citromfű, ribizli levelek, kaktusz.

A Mate Green Tea Fuerte az egyik legkomplexebb gyógynövényeket is tartalmazó maté tea keverék a termékcsaládból. Tartalmaz stimuláló guaranat, amely előnyösen befolyásolja az anyagcserét és egyben egy kiváló élénkítő is. Emellett tartalmaz catuabat, ami egy fa kérge, amit amazóniai törzsek használnak a népi gyógyászatukban elismert afrodiziákumként, mely nem okoz semmilyen mellékhatást.
A gingko biloba összetevő javítja a memóriát és időskori demencia ellen is használják, a goji bogyó - híresen jótékony hatással van az egész testre és egyben egy erős antioxidáns is, akárcsak a finom ribizli. Az összetevők tökéletes arányai, adják ki a Zöld Fuerte nem keserű, hanem igazán kellemes ízét. Javasoljuk, hogy aki ki szeretné próbálni először a yerba mate teát és félnek tőle, a kesernyés íze miatt azok kezdjenek ezzel. A Mate Green Tea termékcsalád amúgy is a legkevésbé keserű yerba mate, főleg azért, mert árnyékos lejtőkön termesztik, de a hozzáadott kellemes ízű összetevők miatt még az érzékeny ízlelőbimbójú teázók is szeretni fogják.

Elkészítés: öntsön fél mate tök teára forró, maximum 80 fokos vizet, és hagyja ázni 5 percet.

Származás: Brazilia / EU

Tárolás: száraz, hűvös helyen ajánlott tárolni.

  • Yerba Mate Tea (20)
  • ,
  • Yerba (14)
  • ,
  • Mate (13)
Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00