Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Mighty One
Mighty One Mighty One Mighty One Mighty One Mighty One

Satisfyer Satisfyer

Mighty One

A Satisfyer Mighty One egy péniszgyűrű, amely hozzásegít ahhoz az erekcióhoz, amire szükséged van egy hosszan tartó...


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 4061504001999

Súly: 200 g

Készlet információ: készleten Szállítási dátum: 2021-09-28
12690 Ft (9992 Ft + ÁFA)

1 / 7

Mighty One
Mighty One
Mighty One
Mighty One
Mighty One
Mighty One
Mighty One
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék
A Satisfyer Mighty One egy péniszgyűrű, amely hozzásegít ahhoz az erekcióhoz, amire szükséged van egy hosszan tartó szerelmi aktus során. A stílusos kivitelezésű péniszgyűrű bársonyosan puha szilikon felületével nemcsak a legértékesebb testrészedet, hanem partnered csiklóját is körülöleli. A széles csiklóizgató rész jóvoltából mindketten élvezhetitek a lélegzetelállító rezgéseket. A rezgéseket a kezelőfelület segítségével vagy az innovatív Satisfyer Connect App-el vezérelhetitek.
A Satisfyer Connect App-el semmi sem szabhat korlátot a kreativitásotoknak. Az app ingyenes elérhető az Android és iOS operációs rendszerekhez. Töltsétek le az appot az okostelefonotokra, a tabletetekre, az Apple Watch okosórátokra és csatlakoztassátok a péniszgyűrűvel az interneten vagy a Bluetoothon keresztül.
Tervezzétek meg a saját rezgésmintáitokat és kérésre osszátok meg azokat más használókkal. A végeszközötök mikrofonjával a környezeti zajokat is átalakíthatjátok rezgésekké, amelyek közvetlenül átvezethetők a péniszgyűrűre. Van kedvenc lejátszási listátok a Spotifyon? Az appvezérlés által a bőrötökön érezhetitek kedvenc dalaitok forró ritmusait. A Satisfyer Connect App továbbá azt is lehetővé teszi, hogy örömszerző eszközötöket megbeszélés alapján más használók vezéreljék, vagy Ti is irányíthatjátok a távolból más Satisfyer használók eszközét. Az app természetesen megfelel az európai általános adatvédelmi rendelet (GDPR) szabályozásainak, valamint a német és európai adatvédelmi irányelveknek.
Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A termékre a gyártó 15 év garanciát vállal.

Elem: Újratölthető

Szín: Kék

Anyag: Szilikon

Anyag: ABS

Speciális jellemző: vízálló

Speciális jellemző: vibrátoros

Speciális jellemző: app-vezérelt

Hossz: 6 - 10

Átmérő: 2,5 - 2,9

A péniszgyűrűk és péniszmandzsetták szexuális segédeszközök, kérjük használja őket a használati utasításnak megfelelően.

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS