Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Nutrend Creatine Mega Strong
Nutrend Creatine Mega Strong

Nutrend Nutrend

Nutrend Creatine Mega Strong

Koncentrált formula, 6 fajta kreatinnel, a kimagasló izomnövekedés érdekében.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Súly: 100 g

Kiszerelés: 500 g

ananász
őszibarack
puncs + erdei gyümölcs
Készlet információ: nincs készleten
7990 Ft (6291 Ft + ÁFA)

Egységár: 16 Ft / g

1 / 3

Nutrend Creatine Mega Strong
Nutrend Creatine Mega Strong
Nutrend Creatine Mega Strong
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A Nutrend Creatine Mega Strong Powder koncentrált kreatin termék, hat kreatin formula hatékony kombinációja, a kimagasló izom növekedés érdekében.

Nutrend Creatine Mega Strong Powder rendszeres fogyasztása növeli az erőt és hála a L-glutamin tartalmának javítja az izmok regenerálódását. A legnépszerűbb kreatin termékek közé tartozik a piacon.

Főbb kreatinok:

 • Kreatin-monohidrát a szabadalmi oltalom alá eső Creapure® technológiával készül. A kreatin monohidrát egy rendkívül funkcionális, minőségi és 100% tiszta kreatin - Creapure®. A 90-es években a kreatin-monohidrát robbanást okozott a sportban, mert elsôként és egyetlenként természetes úton ért el a szteroidokhoz hasonló hatást. Az izmok foszfokreatin készlete felelôs a foszfátcsoportok átadásáért, így az ATP képes újraépülni és energiát biztosítani az izomösszehúzódáshoz. A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevôdik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentôs izomtömeg- és erônövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelô szintje, a természetes termelôdés hiánya súlyos betegségeket okoz.
 • kreatin-citrát egyrészt vízoldékonysága miatt biztosít nagyobb arányú felszívódást, másrészt a kötésben lévő citromsav képes fokozni a nagyobb erőszintet eredményező ATP szintézist.
 • kreatin-piruvát az egyik legstabilabb kreatin formula, amely a pirosszőlősavas kötése miatt száraz, zsírmentes izomzatot „hoz”, intenzívebb az erőfokozó hatása, illetve a tejsav felhalmozódásának csökkenésével kitolja a fáradtság jelentkezését.
 • trikreatin malát titka, hogy az alapanyaga rendkívül jól oldódik a vízben, a szervezetünk jelentős hányada pedig víz! Pont emiatt gyorsan és nagy arányban képes felszívódni, így gyorsan átjut a gyomor-bél traktusból a véráramba, tehát nem az emésztésben kellemetlenkedik, hanem szinte az egész megy a helyére, az izomba!

Az L-Glutamin tehát nagy szerepet játszik az izomépítésben és a nagy erő kialakulásában, valamint növeli testünk természetes növekedési hormon termelését. Az L-Glutamin pozitív nitrogénegyensúlyt eredményez, fenntartja az anabolikus folyamatokat, erősíti az immunrendszert. Az L-Glutamin sejttérfogat-növelő, szedésével jelentős mértékben nő az izomzat mérete és teljesítőképessége. Elősegíti az izomszövet gyors regenerációját, ami nélkül nem tartható fenn az anabolikus állapot, ugyanis ez határozza meg a fehérjék izomsejtbe való jutását. Segít elkerülni a túledzést, csökkenti a fáradságot. Az L-Glutamin sejthidratációja (sejteken belüli vízmegkötő képessége) jelentős, ezáltal az aminosavak jobban eljutnak az izomsejtekbe, amely fokozza az izomnövekedést.

Főbb jellemzői:

 • Maximális erő és teljesítmény növekedés
 • Hatékonyabb regenerálás
 • Maximális izomnövekedés

Ízek:

 • ananász
 • őszibarack
 • puncs + erdei gyümölcs

Kiszerelés: 500g

Javasolt használat:

 • 1 adag: 5 g
 • Keverjünk egy adag terméket 125 ml vízben.
 • Fogyasszuk edzés közben vagy edzés után azonnal
 • Pihenő napokon reggel éhgyomorra. Vegyük rendszeresen 4 hét; Amint a 4 hetes időszak befejeződött van egy szünetet a termék használata legalább 4-6 hét. A maximális napi adag 5 g. Ne lépje túl a javasolt adagot.

 

A Nutrend Creatine Mega Strong Powder összetevői

napi adag: 5 g

100 adagot tartalmaz (500 g)

Megnevezés 100 g 1 adag (5 g)
Energia érték 549 kJ / 129 kcal 27 kJ / 7 kcal
Zsír 0 g 0 g
  ebből telített zsírsavak 0 g 0 g
Szénhidrát 1,9 g 0,09 g
  ebből cukrok <0,2 g <0,01 g
Kreatin keverék (kreatin-monohidrát, kreatin-piruvát, kreatin-citrát, kreatin-etil-észter HCl, Trikreatin malát)
70800 mg 3540 mg
  ebből tiszta kreatin 60000 mg 3000 mg
L- glutamin 6325 mg 1268 mg

Összetevők (ananász íz): 6-Creatine mixture (creatine monohydrate - Creapure®, creatine pyruvate, creatine citrate, creatine ethyl ester HCl, tricreatine malate, creatine monohydrate - Kre-Alkalyn®), L-glutamine, flavouring, safflower concentrate, sweeteners sucralose and acesulfame K, anti-caking agent silicon dioxide.

Termék értékelések

Értékelés beküldése
  töltés

  TÖLTÉS