Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
nutrend Kre-Alkalyn 1500
nutrend Kre-Alkalyn 1500

Nutrend Nutrend

Nutrend Kre-Alkalyn 1500

A Kre-Alkalyn modern 12 pH feletti szabadalmazott forma, mely nagy stabilitású és gyors felszívódású, ami nem okoz diszkomfort érzetet a gyomorban.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Súly: 900 g

Kiszerelés: 120 kapszula

Készlet információ: nincs készleten
8990 Ft (7079 Ft + ÁFA)

Egységár: 75 Ft / kapszula

1 / 3

nutrend Kre-Alkalyn 1500
nutrend Kre-Alkalyn 1500
nutrend Kre-Alkalyn 1500
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Nutrend Kre-Alkalyn 1500® szabadalmaztatott PH stabil kreatin formulát tartalmaz, amely nagyjából 10-szer hatékonyabb a kreatin-monohidrátnál! Speciális összetétele nem károsul a gyomor savas közegében, így nem okoz emésztési nehézségeket, illetve a hasznosulásához nem igényel hozzáadott cukrot.

A szabadalmaztatott Kre-Alkalin formula lényege, hogy speciális kötésének köszönhetően nem kell cukor az inzulinszint megemeléséhez, hogy aztán az segítsen hasznosítani magát a kreatint.

Gyakorlatilag egy „önjáró” kreatinról beszélünk, amely magától képes bejutni a sejtekbe, ráadásul pont a hatékonyabb bejutás miatt nagyjából 10-szer hatékonyabb a kreatin-monohidrátnál!

Még tovább csökkenti a veszteséget a rendkívül stabil formula, amely extra magas PH értékének köszönhetően nem bomlik el az emésztőrendszerünk savas közegében, hanem szinte maradéktalanul képes hasznosulni!

Ezek a tulajdonságok egyrészt nagyságrendekkel képesek megnövelni a Kre-Alkalin hatékonyságát, másrészt annak is hatalmas előnye van, hogy a kreatin nem bomlik el az emésztőrendszerünkben értéktelen kreatininné! Ez annyit tesz, hogy a hasznosulásig az izomzatunk számára értékes anyag marad, másrészt a bomlási procedúra komoly emésztési galibát képes okozni a megnövekedett gáztermelődés (felfúvódás) és sokszor a hasmenés miatt.

Az eredmény: rendkívül gyorsan és nagyobb mértékben jelentkező erőnövekedés, illetve emiatt nagyobb fokú izomtömeg növekedés! Ráadásul ami még fontosabb – tiszta, száraz izomzat fejlődik, nem a kreatin-monohidrátnál jellemző „puffadtabb” tömeg!

Kiszerelés: 120 kapszula

Javasolt használat:

  • napi 2-4 kapszulát edzésnapokon: 45-60 perccel fizikai aktivitás után.
  • 4 kapszula pihenőnapokon.
  • Maximum 4 kapszula naponta.
  • Ne lépje túl a javasolt adagot!

 

A Nutrend Kre-Alkalyn 1500 összetevői

napi adag: 2 kapszula

60 adagot tartalmaz (120 kapszula)

Megnevezés 100 g 1 kapszula 2 kapszula
Kre-Alkalyn ® 86,2 g 750 mg 1500 mg

Összetevők: Kre-Alkalyn® - creatine monohydrate, gelatin capsule (gelatin, colouring agent titanium dioxide), maltodextrin, bulking agent magnesium stearate.

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS