Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Nutrex Tested tesztoszteron fokozó
Nutrex Tested tesztoszteron fokozó Nutrex Tested

Nutrex Tested

Szabad tesztoszteron fokozó és libidó támogató formula


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Súly: 180 g

Kiszerelés: 60 kapszula

Készlet információ: nincs készleten
13490 Ft (10622 Ft + ÁFA)

Egységár: 225 Ft / kapszula

1 / 4

Nutrex Tested
Nutrex Tested tesztoszteron fokozó
Nutrex Tested
Nutrex Tested tesztoszteron fokozó
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A Nutrex TestED egy klinikai dózisban adagolt szabad tesztoszteron fokozó kapszula. Teljesen elfogadott, szabadalmaztatott LJ100 hatóanyagot használ, ebben az iparágban összehasonlíthatatlan dózisban. Az LJ100 formuláról kimutatták, hogy az emberi klinikai vizsgálatokban jelentősen növelte a szabad tesztoszteronszintet. A tesztoszteron egy erősen anabolikus hormonként működik a szervezetben, amely szabályozza az izomépítést. Az LJ100 dokumentált előnyei a sovány testtömeg növekedése, a fokozott szexuális funkciók, a jobb sportteljesítmény, a több energia és a jobb hangulat.

A TESTED minden egyes adagja 200 mg LJ100-at (Tongkat Ali) biztosít, amely messze meghaladja a versenytársak adagját. A tesztoszteron termelés, a libidó fokozás, az energia ellátás és a regeneráció további támogatására 100 mg bór-citrát is tartalmaz a kapszula.

Nutrex TestED előnyei

  • Segít a férfiak magasabb szabad tesztoszteron szintjének elérésében
  • Szabadalmaztatott LJ100 formulát tartalmaz klinikai adagban
  • Segít a szárazabb izomtömeg elérésében
  • Fokozza a libidót, a vitalitást és a támogatja szexuális funkciókat
  • Gyors felszívódású folyadék kapszulák

Mi az a Longjack?

A Longjack (Tongkat Ali) az Eurycoma Longifolia, a Simaroubaceae Eurycoma növénycsaládhoz tartozó növényi kivonata. Évszázadokon át az Ayurveda-ban használták afrizidiákumként és a termékenység növelésére. A modern kutatások azt mutatták, hogy ez számos más dologra is kiváló, különösen a sportolók számára természetes kiegészítőként!

Mi az az LJ100 100:1 kivonat?

Az LJ100 az első, kutatással támogatott, kereskedelmileg megbízható Eurycoma Longifolia (Longjack) kivonat. Ez bizonyítottan 100:1 arányú kivonat (40% Glyco Saponin, 22% bioaktív Eurypeptidek, 30% Poliszacharidok és 0.8% Eurycomanone).

Ez egy speciális extrakciós eljárásból származik, amely magas hőmérsékletű, nagynyomású és fordított ozmózisú vízkivonást alkalmaz, amelyet ezután ultraszűrési eljárás és fagyasztva szárítás követ, hogy kiváló minőségű Longjack-kivonatot készítsenek, ami lényegesen jobb, mint bármi más.

 

A Nutrex TestED összetevői

1 adag: 2 kapszula

30 adagot tartalmaz (60 kapszula)

Megnevezés 1 adag (2 kapszula)
LJ100 standarizált Eurycoma Longfolia Jack kivonat (Tongkat Ali) (40% Glyco Saponins, 28% Bioactive Eurypeptides, 30% Polysaccharides, 0.8% Eurycomanone) 200 mg
Boron (bór citrát) 100 mg

 

Gyártó: Nutrex

Kiszerelés: 60 kapszula

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS