Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Nutriversum - Taurine
Nutriversum - Taurine

Nutriversum Nutriversum

Nutriversum - Taurine

100% taurin aminosav tartalmú kapszula


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 5999107112349

Súly: 126 g

Kiszerelés: 100 kapszula

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-08-23
3390 Ft (2669 Ft + ÁFA)

Egységár: 34 Ft / kapszula

1 / 3

Nutriversum - Taurine
Nutriversum - Taurine
Nutriversum - Taurine
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

A taurin a glutaminhoz hasonlóan egy feltételesen esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy a testünk elő tudja állítani a működéshez elengedhetetlen mennyiséget, de bizonyos esetekben – pl. stresszel teli, vagy sportos életmód – ez a mennyiség nem elégíti ki a szükségletet. Ezekben az esetekben mindenképp fontos a taurin táplálékkal, vagy táplálékkiegészítőkkel való pótlása. Mivel az általános étrendünk nem tartalmaz annyi taurint természetes úton tartalmazó élelmiszert (tojás, halak, tejtermékek), amely fedezné a sportolók számára szükséges taurinmennyiséget, ezért a pótlására táplálékkiegészítők használatát szoktuk javasolni.

A taurin amellett, hogy nyugtató hatással van az agyra, és segít leküzdeni a szorongást, bizonyítottan sejtvolumenizáló és inzulinutánzó tulajdonsággal rendelkezik, amely nagy szerepet játszhat a megfelelő ütemű fejlődés elérésében. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően támogatja a szervezetet abban, hogy eljuttassa a fejlődéshez elengedhetetlen tápanyagokat az izomzat számára, mint a glükóz és az aminosavak.

A taurin egy manapság abszolút félreértett, különösebb alátámasztott indok nélkül meghurcolt hatóanyag, amely használatát veszélyesnek állítják be, holott egy kifejezetten egészséges aminosavról van szó. Mi se bizonyítaná ezt jobban, mint az emberi anyatej természetesen magas aminosavtartalma, amely 20x jelentősebb, mint az általános tehéntejé. A taurin használatát tehát nemcsak az a tény szorgalmazza, hogy semmilyen tanulmány nem született arról, hogy kártékony hatóanyag volna, hanem az is, hogy az anyatermészet hasznos összetevőnek találja abban a korban, amikor az erő és az egészség leginkább kulcsszerepet játszik a fejlődésben.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha:

  • úgy érzed, megrekedtél a fejlődésben, és kipróbálnál valami újat, hogy beindítsd
  • kevés állati fehérjét fogyasztasz, ezért biztosan nem jutsz elegendő taurinhoz
  • az életed vagy a munkád stresszel teli, és egy természetes hatóanyaggal szeretnéd csökkenteni a szorongást, vagy egyszerűen részese szeretnél lenni a taurin által kínált minden jótékony hatásnak!

Hogyan fogyaszd?

Fogyassz egy adagot (1 kapszula) minden nap egy étkezésed kíséretében, sok folyadékkal!

 

Tápérték adatok

1 adag: 1 kapszula

100 adagot tartalmaz (100 kapszula)

Megnevezés 1 kapszula
Taurin 1000 mg

 

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS