Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Olimp Forsen Forte
Olimp Forsen Forte

Olimp Labs Olimp Labs

Olimp Forsen Forte

Természetes gyógynövények, melatonin, vitamin és magnézium öszzetéttellel a nyugodt alvásért


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Súly: 100 g

Kiszerelés: 30 kapszula

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-10-04
3490 Ft (2748 Ft + ÁFA)

Egységár: 116 Ft / kapszula

1 / 3

Olimp Forsen Forte
Olimp Forsen Forte
Olimp Forsen Forte
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Az Olimp Forsen Forte gyógynövények kivonatával és melatonin tartalmával kedvezően befolyásolja a alvás folyamatát, speciális vitamin és magnézium összetétele támogatja a nyugodt, igazán pihentető alvást.

Kevés fontosabb dolog van a ténylegesen pihentető alvásnál. A szervezet ilyenkor képes megnyugodni, kiheverni az ébrenlét során elviselt stresszt és fizikai terheket. Ebben az időszakban gyógyulunk a leginkább, ilyenkor képes a szervezet fejlődni – mindegy, hogy egy sportoló izomzatának fejlődéséről, vagy egy növésben lévő fiatalról legyen szó. Számtalan testi folyamat csak ilyenkor képes lezajlani és ebben az időszakban regenerálódnak sejtjeink.

Gondoljuk csak végig, milyen az, amikor éjjelente forgolódunk, fel-felébredezünk, reggel pedig fáradtabban ébredünk, mint amilyenek lefekvéskor voltunk. Teljesen mindegy, hogy ez a napi stresszből adódik, vagy „csak” jellemzően álmatlanságból ered. A végeredmény, hogy egész nap a bódultsággal, álmatag kábasággal kell küzdenünk, gyakorlatilag nem tudunk a munkánkra, a feladatainkra koncentrálni és csak azt várjuk ébredéstől, hogy mikor fekhetünk újra vissza az ágyunkba. Ilyenkor ingerlékenyebbekké válunk, sokkal rosszabbul tűrjük és kezeljük a stresszhelyzeteket, jellemzően ilyenkor születnek a rossz döntések…

Ez így nem vezet jóra! Hosszú távon az alváshiány komoly testi tünetekhez vezet, de a fáradtságból eredő koncentráció hiánya a munkánk során is komoly balesetekbe torkollhat! Jobb kipihenni magunkat!
Az altató tabletták segíthetnek, de sajnos sokuk kellemetlen, vagy hosszú távon káros mellékhatásokkal járhat, valamint ébredés után is elhúzódó bódultságot okozhat. A gyógynövények többnyire lágyabban, természetesebben hatnak, a szervezetünk is jobban képes tolerálni a használatukat, illetve kisebb a hozzászokás esélye.

Az Olimp Forsen Forte kapszula természetes eredetű gyógynövények hatékony kivonatát tartalmazza, melyet a modern orvostudomány által is használt melatonin, vitamin és magnézium öszzetéttelel tettek még hatásosabbá!

Kiszerelés: 30 kapszula

Javasolt használat: 1 kapszula naponta, körülbelül 1 órával elalvás előtt, nagy mennyiségű vízzel fogyasztva.

 

Az Olimp Forsen Forte összetevői

napi adag: 1 kapszula

30 adagot tartalmaz (30 kapszula)

Megnevezés 1 kapszula RDA*% (1 kapszula)
Citromfű levél kivonat (Melissa officinalis L.) 200 mg  
Komlókivonat (Humulus lupulus L.) 120 mg  
Álombogyó 1,5% Ashwagandhy kivonat
(Humulus lupulus L.)
50 mg  
Melatonin 0,8 mg  
B6-vitamin 2,8 mg 200% 
B1-vitamin 2,2 mg 200% 
Magnézium
(magnézium-citrát és magnézium-oxid)
70 mg 18.7% 

* RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS