Olimp Hi Protein Brownie – Magas fehérje tartalmú reggeli desszert.
Itt az idő, hogy megkóstold! Az Olimp Sport Nutrition bemutat neked egy új szegmenst az egészséges életmódot a táplálék-kiegészítő termékek terén. Hagyományos íz és a modern recept legjobb kombinációja.
Az Olimp Hi Protein Brownie muffin egy ideális és könynen elkészíthető magas fehérje tartalmú desszert vagy snack. Kiváló minőségű fehérje keverék 54%) szénhidráttal dúsítva, felbecsülhetetlen energiaforrást biztosít a legfőbb étkezéskor. Melegen vagy hidegen fogyasztható.
A kutatások azt mutatják, hogy a magas fehérjetartalmú termékek kulcsfontosságú hatással van az izomtömeg fejlődésére és zsírszövet csökkentésére!
Ez az ízletes sütemlény nagyon könnyen elkészíthető.
Kiszerelés: 500g
Ízesítés: csokoládé
Javasolt használat:
- Elkészítés módja: keverj el 1 adag (50g - 1 ½ kúpos kanál) terméket 80 ml vízben.
- Addig keverd, amíg egyenletes állagú nem lesz.
- Helyezze a formára az elkészített tésztát, legfeljebb ¾-ig (1 adag = 3 muffin).
- Süsse Kb. 8-10 percig (vagy amíg a fogpiszkáló nem ragad belel a tésztába) 170-180 ° C-on.
- A sütési idő és a hőmérséklet függ a használt formától (papír, szilikon, fém) és a sütő tulajdonságaitól.
- Hűtsük le, miután kivettük a sütőből.
Az Olimp Olimp Hi Protein Brownie összetevői
1 adag: 50 g
10 adagot tartalmaz (500 g)
Megnevezés | 1 adag (50 g) | 100 g |
Energia érték |
833 kJ / 199 kcal | 1666 kJ / 398 kcal |
Zsírok | 4,0 g |
8,0 g |
ebből telített zsírsav |
1,0 g |
2,0 g |
Szénhidrát |
9,0 g |
18,0 g |
ebből cukor |
4,5 g |
9 g |
Rost |
1,4 g | 2,8 g |
Fehérje | 24 g | 48 g |
Só | 0,8 g | 1,6 g |
Összetevők: fehérje keverék 54% ((koncentrált tejsavóprotein), tojásfehérje por, tejsavó fehérje hidrolizátum, teljes tejpor, aromák, zabpehely, csokoládé chips 6% (kakaómassza, édesítőszerek - maltit, kakaóvaj, emulgeálószer - lecitin (szója)), édesítőszer - xilit; 5% zsírtalanított kakaó, sűrítőanyag - xantángumi; Térfogatnövelő szer - nátrium-karbonátok; só, édesítőszerek - steviolglikozidok, aceszulfám K, szukralóz; emulgeálószer - lecitin (szójababból).