Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
optimum nutrition  Creatine 2500 caps
optimum nutrition  Creatine 2500 caps

Optimum Nutrition Optimum Nutrition

ON Creatine 2500

Kapszulánként 1250 mg, rendkívül tiszta CM.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Súly: 144 g

Kiszerelés: 200 kapszula

Készlet információ: nincs készleten
9900 Ft (7795 Ft + ÁFA)

Egységár: 50 Ft / kapszula

1 / 3

optimum nutrition  Creatine 2500 caps
optimum nutrition  Creatine 2500 caps
optimum nutrition  Creatine 2500 caps
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Az Optimum ON Creatine 2500 Caps minden egyes adagja (2 kapszula) 2500mg rendkívül tiszta kreatin-monohidrátot tartalmaz.

A testépítő körökben és az erősportokban kreatin az egyik legrégebben használt táplálékkiegészítő. Több évtized alatt bebizonyosodott, hogy jelentős mellékhatás nélkül képes nagyon gyors erő- és izomtömeg növekedést produkálni. Mára a tisztább formákkal sikerült minimalizálni a kezdeti emésztési nehézségeket, ami egyben egy lényegesen jobb hasznosulást is jelent – tehát a bevitt mennyiség jóval nagyobb mértékben képes hasznosulni.

A kreatin a szervezetünkben természetesen is viszonylag nagy mennyiségben fordul elő, de terhelés hatására nagyon gyorsan képes kiürülni, mivel az izomzat energiatermeléséhez alapvetően szükséges. Pótlása ezért fontos egy testépítő számára, mert képes megnövelni az izom összehúzódási erejét rövidebb távon, ezért rövidebb intervallumú, nagy intenzitású edzéseknél – ilyen a testépítés, erőemelés, vagy akár a súlyemelés – hatékony teljesítménynövelőnek számít. A nagyobb intenzitással végzett edzések pedig olyan anabolikus reakciókat váltanak ki a szervezetből, amik az edzést követő regenerációs időszakban izomnövekedést váltanak ki.

A másik fontos tulajdonsága a sejtvolumenizáló képessége – ez annyit tesz, hogy segítségével az izomsejt nagyobb mennyiségű vizet képes magába zárni, így a nagyobb térfogat nagyobb mennyiségű tápanyagot is képes kimondottan gyorsan befogadni. Magyarán az izom nem csupán a nagyobb terhelésre jelentkező anabolikus reflex miatt „akar” fejlődni, de képessé is válik arra, hogy a gyors fejlődéshez elegendő mennyiségű tápanyagot fogadjon magába. A gyakorlatban ez a két kör egymást erősíti, és pontosan emiatt ilyen hatékony a kreatin.

Az Optimum ON Creatine 2500 Caps nagy adagban tartalmaz rendkívül tiszta, fejlett formájú kreatint, így intenzív edzéssel és megfelelő táplálkozással egybekötbe szokatlanul gyors erő-, és izomnövekedést eredményez!

Kiszerelés: 200 kapszula

Javasolt használat: 2 kapszula reggel, délután vagy este étkezés közben.

 

Az Optimum Nutrition Creatine 2500 Caps összetevői

napi adag: 2 kapszula

100 adagot tartalmaz (200 kapszula)

Megnevezés 1 adag (2 kapszula)
Kreatin-monohidrát 2.5 g

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS