Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
ON Micronised Creatine 144g
ON Micronised Creatine 317g ON Micronised Creatine 144g ON Micronised Creatine 634g

Optimum Nutrition Optimum Nutrition

ON Micronised Creatine

Színtiszta mikronozált kreatin-monohidrát rendkívül tiszta formában.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


144 g
317 g
634 g
Készlet információ: nincs készleten
2900 Ft (2283 Ft + ÁFA)

Egységár: 20 Ft / g

1 / 5

ON Micronised Creatine 634g
ON Micronised Creatine 317g
ON Micronised Creatine 144g
ON Micronised Creatine 634g
ON Micronised Creatine 317g
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Az Optimum Nutrition Creatine Powder színtiszta kreatin-monohidrát rendkívül tiszta formában.

A testépítő körökben és az erősportokban kreatin az egyik legrégebben használt táplálékkiegészítő. Több évtized alatt bebizonyosodott, hogy jelentős mellékhatás nélkül képes nagyon gyors erő- és izomtömeg növekedést produkálni. Mára a tisztább formákkal sikerült minimalizálni a kezdeti emésztési nehézségeket, ami egyben egy lényegesen jobb hasznosulást is jelent – tehát a bevitt mennyiség jóval nagyobb mértékben képes hasznosulni.

A kreatin a szervezetünkben természetesen is viszonylag nagy mennyiségben fordul elő, de terhelés hatására nagyon gyorsan képes kiürülni, mivel az izomzat energiatermeléséhez alapvetően szükséges. Pótlása ezért fontos egy testépítő számára, mert képes megnövelni az izom összehúzódási erejét rövidebb távon, ezért rövidebb intervallumú, nagy intenzitású edzéseknél – ilyen a testépítés, erőemelés, vagy akár a súlyemelés – hatékony teljesítménynövelőnek számít. A nagyobb intenzitással végzett edzések pedig olyan anabolikus reakciókat váltanak ki a szervezetből, amik az edzést követő regenerációs időszakban izomnövekedést váltanak ki.

A másik fontos tulajdonsága a sejtvolumenizáló képessége – ez annyit tesz, hogy segítségével az izomsejt nagyobb mennyiségű vizet képes magába zárni, így a nagyobb térfogat nagyobb mennyiségű tápanyagot is képes kimondottan gyorsan befogadni. Magyarán az izom nem csupán a nagyobb terhelésre jelentkező anabolikus reflex miatt „akar” fejlődni, de képessé is válik arra, hogy a gyors fejlődéshez elegendő mennyiségű tápanyagot fogadjon magába. A gyakorlatban ez a két kör egymást erősíti, és pontosan emiatt ilyen hatékony a kreatin.

Az Optimum ON Creatine Powder rendkívül tiszta, kreatint tartalmaz, mely az apró molekulaméretének köszönhetően sokkal könnyebben és nagyobb mértékben hasznosul, egyben a hagyományos kreatinos készítményekhez képest jelentősen kisebb emésztőrendszeri problémákkal.

Az Optimum ON Creatine Powder kreatint tartalmaz, mindenféle ízesítő anyag, vagy színezék nélkül, így magát a színtiszta hatóanyagot kapod maximális hatással!

Kiszerelés: 144/317/634 g

Javasolt használat: 1 lapított kanál (3,6 g) terméket kevejünk el 240 ml hideg vízben, Shaker segítségével.

 

Az Optimum Nutrition Micronised Creatine összetevői

napi adag: 3.6 g

40/88/176 adagot tartalmaz (144/317/634 g)

Megnevezés 1 adag (3.6g)
Kreatin-monohidrát 3.4 g
   ebből kreatin 3 g

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS