Or Tea - Bee Calm tea (25 g)

Organikus, prémium kamilla tea az Or Tea gyártótól.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
2190 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A kamilla elsődleges hatása, hogy nyugtatja az idegeket és oldja a feszültéget. Kellemes, virágos és könnyed ízét a méz és vanília teszi még édeskésebbé és lágyabbá. Főleg a könnyed ízek kedvelőinek ajánljuk, akik nem durva fekete tea ízre, hanem selymes ízélményre vágynak. Főleg elalvás előtt a nap zárásaként ajánljuk, hogy mélyebben és pihentetőbben aludjanak az Or Tea Beeee Calm fogyasztói. Ajánljuk azoknak akiket nyomasztanak a munkahelyi gondok, álmatlanságtól szednvednek a napi feszültség miatt és idegesek. A Beeee Calm Or Tea egyszerre nyugtatja az idegeket és biztosít kiváló kulináris élményt.

Ne tévesszen meg senkit a kis kiszerelés, hiszen 2 gramm már elegendő egy tea lefőzéséhez és 12 tea gond nélkül kijön ebből a prémium szálas teából. Egy teázóban ennyiért maximum egy alap gyüölcs teát tudunk inni vagy még azt sem. 

Az Or Tea teafüvek kizárólag óntartályba kerülnek melyek újrahasznosíthatóak. A tea egy száraz termék, mely nedvesség hatására veszít az aromájából és értékéből. A jó minőségű teákat az illékony aroma eltávozásának megakadályozása érdekében ón tárolóba szokták tenni.  A tartály később hasznosítható egyéb teafüvek vagy kávé tárolására is.

 

Legfontosabb hatás: idegnyugtató és izomlazító hatás

Nettó töltősúly: 25 gramm

Összetevők: organikus kamillavirág, méz, vanília

Minőségileg bevizsgálva a Lacon Gmbh által.

Elkészítése: 1 teáskanál Or Tea teafű, 200 ml forrásközeli víz

Víz hőfoka: 100 Celsius fok

Áztatási idő: 6-8 perc

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!