Or Tea - Dragon Well zöld tea (90 g)

Organikus, prémium zöld tea, osmanthus virág hozzáadásával az Or Tea gyártótól.
Elérhetőség: Nincs raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
3490 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

 Az Or Tea gyártó legmagasabb minőségű zöld teája a Dragon Well fantázianévre hallgató tea, ami szabad fordításban sárkánykutat jelent. A zöld teákkal ellentétben a Dragon Well zöld tea tartalmaz némi koffeint, így élénkítő hatása is van. A Qing dinasztia idején császári tea rangot kapott az Or Tea Dragon Well, mely a császárok egyik kedvenc teája lett. Nemhiába, hiszen egyedülálló aromáját és különösen magas antioxidáns és polifenol tartalmát a Zheijang tartománybeli, Hangzhou különleges klímája biztosítja. A zöld tea jót tesz a keringésnek, csökkenti a rák kialakulásának esélyét és fokozza az anyagcserét, ezáltal beindítva a zsírégető folyamatokat.

Az Or Tea, exkluzív tea Kínában VIP teának minősül, ezzel szokták az idegen országokból érkező vendégeket, diplomatákat és küldöttségeket megkínálni, hiszen egzotikus íze újszerűen hat azok számára akik csak az Európában megszokott zöld teákat kósolták eddig.

Íze éles és frissítő, érdekes hűtő hatást érezhetűnk a nyelv két oldalán, még akkor is ha melegen fogyasztjuk. Hidegen jéggel fogyasztva kiváló nyári frissítő.

Az Or Tea teafüvek kizárólag óntartályba kerülnek melyek újrahasznosíthatóak. A tea egy száraz termék, mely nedvesség hatására veszít az aromájából és értékéből. A jó minőségű teákat az illékony aroma eltávozásának megakadályozása érdekében ón tárolóba szokták tenni. 

 

Nettó töltősúly: 90 gramm

Származási hely: Kína, Zheijang tartomány, Hangzhou

Minőségileg bevizsgálva a Lacon Gmbh által.

Elkészítése: 1 teáskanál Or Tea teafű, 200 ml forrásközeli víz

Víz hőfoka: 80 Celsius fok

Áztatási idő: 3-5 perc

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!