Orientalcaffe Fragrante kávékapszula (10 db)

Nespresso kávéfőzőbe való lágy aromájú kávékapszula, 50% robusta és 50% Arabica összetételben.
Kiszrelés: 10 kapszula
Egységár: 129 Ft / kapszula
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
1490 Ft
1290 Ft
excluding shipping

Az Orientalcaffe Fragrante lágy aromájú kávé, kevésbé intenzív ízvilággal, ahol a kakaó és a gyümölcsök harmoniában állnak. Az indiai Arabica és a közép-amerikai Arabica édeskés, virágjelleget ad a finom krémes kávének, míg a közép-afrikai robusta erősíti a krémességet és robosztus, testes intenzitást ad a receptúrához.

Az Orientalcaffe Fragrante megtalálja az arany középutat a robusta kávék testes íze és az Arabica kávé lágy karaktere között.

Mi a különbség a robusta és arabica kávék ízvilága között?

Mindkét fajta kávé az egyenlítőhöz közel terem, csak míg az robusta a tengerszinten addig a Arabica 1000-2000 méterrel a tengerszint felett. Az Arabica kávé édeskésebb, puhább és selymesebb ízű, savtartalma alacsonyabb, aromákban gazdagabb. A kávébabok illata pörkölés előtt gyümölcsös és virágos illatú. Ezzel szemben a arabica kávék íze kesernyésebb, karakteresebb, savasabb és durvább, inkább a férfiak szeretik ezt a fajta kávé típust. Kevésbé nemes, mint az arabica, testessége és sötétebb pörkölése miatt kiváló eszpresszó alapanyag. A arabica igénytelenebb és a koffeintartalma is magasabb, mint az arabicáé.

Az Orientalcaffe Fragrante megtalálja az arany középutat a karakteres és koffeinben gazdag arabica és a lágyabb és aromákban gazdagabb arabica között.

 

Összetétel: 50% robusta és 50% Arabica

Intenzitás: 5/10

Kiszerelés: 10 kávékapszula 

Kompatibilis: Nespresso kapszulás kávéfőzők

Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00