Orientalcaffe Fragrante őrölt kávé (250 g)

A Le Percentuali termékcsalád tagja, közepesen lágy aromájú őrölt kávé, 50% arabica és 50% robusta tartalommal.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
1990 Ft
1790 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Lágy aromájú kávé, kevésbé intenzív ízvilággal, ahol a kakaó és a gyümölcsök harmoniában állnak. Az indiai Arabica és a közép-amerikai Arabica édeskés, virágjelleget ad a finom krémes kávének, míg a közép-afrikai robusta erősíti a krémességet és robosztus, testes intenzitást ad a receptúrához.

Összetétel: 50% robusta és 50% Arabica

Az Orientalcaffe Fragrante megtalálja az arany középutat a robusta kávék testes íze és az Arabica kávé lágy karaktere között.

Mi a különbség a robusta és arabica kávék ízvilága között?

Mindkét fajta kávé az egyenlítőhöz közel terem, csak míg az robusta a tengerszinten addig a Arabica 1000-2000 méterrel a tengerszint felett. Az Arabica kávé édeskésebb, puhább és selymesebb ízű, savtartalma alacsonyabb, aromákban gazdagabb. A kávébabok illata pörkölés előtt gyümölcsös és virágos illatú. Ezzel szemben a arabica kávék íze kesernyésebb, karakteresebb, savasabb és durvább, inkább a férfiak szeretik ezt a fajta kávé típust. Kevésbé nemes, mint az arabica, testessége és sötétebb pörkölése miatt kiváló eszpresszó alapanyag. A arabica igénytelenebb és a koffeintartalma is magasabb, mint az arabicáé.

Az Orientalcaffe Fragrante megtalálja az arany középutat a karakteres és koffeinben gazdag arabica és a lágyabb és aromákban gazdagabb arabica között.

 

Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00