Orientalcaffe Intenso kávékapszula (10 db)

Nespresso kávéfőzőbe való erőteljes aromájú kávékapszula, 80% robusta és 20% arabica összetételben
Kiszrelés: 10 kapszula
Egységár: 129 Ft / kapszula
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
1490 Ft
1290 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)

Karakteres ízvilágú kávé, ntenzív ízvilággal, ahol a kakaó és a gyümölcsök harmoniában állnak az erőteljes robusta ízvilággal. Az indiai Arabica és a közép-amerikai Arabica édeskés, virágjellege csak fűszerezi és útóízt ad a közép-afrikai robusta testes ízének és kesernyés ízvilágának.

Az Orientalcaffe Intensoban inkább a robusta kávék testes íze dominál az arabica kávé lágy karakterével szemben. Inkább férfiaknak és az erősebb ízek kedvelőinek ajánljuk. Koffeintartalma is magasabb, mint a lágyabb arabicában gazdag kávéknak.

Mi a különbség a robusta és arabica kávék ízvilága között?

Mindkét fajta kávé az egyenlítőhöz közel terem, csak míg az robusta a tengerszinten addig a Arabica 1000-2000 méterrel a tengerszint felett. Az Arabica kávé édeskésebb, puhább és selymesebb ízű, savtartalma alacsonyabb, aromákban gazdagabb. A kávébabok illata pörkölés előtt gyümölcsös és virágos illatú. Ezzel szemben a arabica kávék íze kesernyésebb, karakteresebb, savasabb és durvább, inkább a férfiak szeretik ezt a fajta kávé típust. Kevésbé nemes, mint az arabica, testessége és sötétebb pörkölése miatt kiváló eszpresszó alapanyag. A arabica igénytelenebb és a koffeintartalma is magasabb, mint az arabicáé.

Az Orientalcaffe Intensoban a karakteres és koffeinben gazdag arabica dominál a lágyabb és aromákban gazdagabb arabica felett.

 

Összetétel: 80% robusta és 20% arabica

Intenzitás: 7/10

Kiszerelés: 10 kávékapszula 

Kompatibilis: Nespresso kapszulák

Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00