Ashoka Luxury Blend őrölt kávé (250 g)

Kézzel szüretelt mandulával és kakaóval fűszerezett prémium minőségű kávé különlegesség.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
2690 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Ez a 100% arab kávékeverék krémes testességével és közepesen savas intenzitásával azonnali, aromatikus élményt kínál, finom kakaóval, mely kiemeli a gyümölcsvelő, mandula és mogyoró édességét. Az utóíz egy idő után kihozza a narancslekvár aromáját, a vanília, méz és piros gyümölcsök enyhe ízét, az ananász édes, szelíd érzetével együtt. 


EXTRAFINOM BRAZIL SONTOS BLEND: 94% + 17 rostált
Puhaságot nyújt a (kávé)testnek. A kakaó és diófélék (mandula és földigymogyoró) gazdag aromája a vanília finom ízével találkozik. 
INDIAI ÜLTETÉSŰ (mosott kávé):  A Chickmagalur régió tengerszint feletti magassága  1000 és 1400 m között változik; a kávéültetvényeket árnyékban művelik, a szüretelés időszaka december és január. A kávé a Giri szélén fekvő területen terem, melyet a Bababudan hegylánc vesz körül. 
A kávét kézzel szüretelik, és hagymányos mosási eljárásnak vetik alá. Ebben a keverékben az aroma finomságát kakaó és mandula növeli. 

NICARAGUA SHG CAVALLINO (mosott kávé): A Nueva Segovia régió – Dipilto tartomány – tengerszint feletti magassága 1250 és 1300 m közé esik; a kávéültetvényeket árnyékban művelik. A szüretelés időszaka december és január. Ez a kávé a Las Manos La laguna nevű területen “született”, a botanikai variánsok a Caturra, Catuai, és Catuai Rojo, melyeket a mosási folyamat során kézzel dolgoznak fel.  Az SHG (Strictly High Grown = szigorúan magasan nőtt) besorolás szerint a kávét magas minőségű, felvidéki területen művelik. 
A kávé a gyümölcsvelőtől édes alapot és finom aromát kap, eközben a recept szerint citrusos részekkel erősítik.    


GUATEMALA SHB TERESITA (mosott kávé): A Santa Rosa régió, Jalapa y Jutiapa – Santa Rosa, Jalapa, Jiutapa tartományok – 1300 és 1700 m közötti tengerszint feletti magasságban helyezkedik el. A szüretelés időszaka decembertől márciusig tart. Az ültetvények árnyékoltságát Inga-fák, és a Caturra, Catuai és Pache botanikai variánsai biztosítják; a kávét a mosási folyamat során kézzel dolgozzák fel. Az SHB az SHG (Strictly High Grown = szigorúan magasan nőtt) szinonímája.
Ezen kávék hozzáadása egy keverékhez közepes, nem-citromos savasságot ad, mely a szárított gyümölcsökre jellemző; az aroma finom növényi balzsamokéval találkozik. Az utóíz enyhe kakó és mandula jelleget hordoz. 

COLOMBIA WOMANS: CACUA régió – DÉL-KOLUMBIA – Inza tartomány – Pedregal terület – tengerszint feletti magasság: 1850 m, a kávé napfényes művelésű. Szüretelési időszak:  szeptembertől januárig és áprilistól júniusig. 
Az ültetvény a CACUA Departimento részen helyezkedik el, ahol az Asociaciòn Mujeres Cafeteras vállalat helyi kávéművelői dolgoznak. A botanikai variánsok CASTILLO és COLOMBIA, melyek napfényes művelésűek. A szüretelést kézzel végzik, azután a kávé 100 %-át megmossák, és a napon szárítják.  
A kávé testes, szirupos ízű. A vad, piros gyümölcsök jellege érezhető, a narancslekváréval együtt.  A karamell-íz mézes aromává halványul, enyhe, édes ananász-érzetet hagy maga után. 

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták

Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00