Orientalcaffe Vellutato őrölt kávé (250 g)

A Le Percentuali termékcsalád tagja, lágy aromájú őrült kávé, arabica domináns.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
2090 Ft
1890 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Lágy ízvilágú kávé, ahol a kakaó és a gyümölcsök dominálnak az erőteljes robusta ízvilággal szemben. Az indiai Arabica és a közép-amerikai Arabica édeskés, virágjellegét csak fűszerezi és útóízt ad a közép-afrikai robusta testes és kesenyés íze.

Összetétel: 30% robusta és 70% arabica

Az Orientalcaffe Vellutato inkább az arabica kávék édeskés és lágy íze dominál az robusta kávé intenzív karakterével szemben. Inkább hölgyeknek és a lágyabb ízek kedvelőinek ajánljuk. Koffeintartalma is alacsonyabb, mint a karakteresebbrobusta kávéknak.

Mi a különbség a robusta és arabica kávék ízvilága között?

Mindkét fajta kávé az egyenlítőhöz közel terem, csak míg az robusta a tengerszinten addig a Arabica 1000-2000 méterrel a tengerszint felett. Az Arabica kávé édeskésebb, puhább és selymesebb ízű, savtartalma alacsonyabb, aromákban gazdagabb. A kávébabok illata pörkölés előtt gyümölcsös és virágos illatú. Ezzel szemben a arabica kávék íze kesernyésebb, karakteresebb, savasabb és durvább, inkább a férfiak szeretik ezt a fajta kávé típust. Kevésbé nemes, mint az arabica, testessége és sötétebb pörkölése miatt kiváló eszpresszó alapanyag. A arabica igénytelenebb és a koffeintartalma is magasabb, mint az arabicáé.

Az Orientalcaffe Intensoban a karakteres és koffeinben gazdag arabica dominál a lágyabb és aromákban gazdagabb arabica felett.

 

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00