Rabbit CockRing

Extra kialakítású vibrációs péniszgyűrű, mely intenzívebben képes stimulálni a csikló, mint a hagyományos vibrációs péniszgyűrűk.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
3490 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A rabbit cockring egy speciálisan kialakított vibrációs péniszgyűrű mely egy direkt a csikló stimulálására optimalizált rezgő mandzsettával van ellátva. Összevetve a hagyományos vibrációs péniszgyűrűkkel, a rabbit cockring speciális formájának köszönhetően intenzívebben képes a csiklót stimulálni.

A péniszgyűrű zselés, míg a vibrációs mandzsetta rezgésének erőssége szabályozható.

Vibrátoros péniszgyűrű. Megtartja a pénisz kellő merevségét, és a benne lévő vibrátor extra stimuláló hatású, melynek segítségével az élmény jelentősen fokozható. Kialakítása révén behatolás közben a csikló stimulálására is tökéletesen alkalmas.

Egy érintéssel ki-be kapcsolható, vibráló péniszgyűrű. Roppant lágy szilikonból készült, könnyen le és felvehető, szorítása ideális. Mindkét félnek örömöt okoz, hiszen nemcsak viselője érzi a kellemes vibrálást, hanem a partnere is. A te éjjeliszekrényedből sem hiányozhat!

4 db elemet tartalmaz, míg egyszerre két elem szükséges a müködtetéséhez, vagyis egy pár tartalékelemet tartalmaz a rabbit cockring, vibrációs péniszgyűrű szet.

A péniszgyűrűk és péniszmandzsetták szexuális segédeszközök, kérjük használja őket a használati utasításnak megfelelően.

Az ügyfelek akik megvásárolták ezt a terméket, ugyanakkor megvásárolták
Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó termékek

1 / 5
4:00